«Μου λέει "πού θέλεις να πάμε αγάπη μου"» - Τριήμερο εκτός Αθηνών για την Ελένη Μενεγάκη και τον Παντζόπουλο

Που θα ταξιδέψουν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Μου λέει

Η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να κάνει μια προσωπική αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής της Ελένη στο MEGA. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στα ταξίδια της με τον Ματέο Παντζόπουλο όταν είναι ελεύθεροι από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Αποκάλυψε πως το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ταξίδεψε στην πανέμορφη Άνδρο όπου έχουν το ξενοδοχείο τους (δείτε πόσο κοστίζει μια βραδιά) αλλά και που θα πάνε αυτό το τριήμερο.

Η αποκάλυψη της Μενεγάκη για το τριήμερο με τον Παντζόπουλο

«Έφυγα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο με τον Μάκη στην Άνδρο και θα το πω… κάθε φορά όταν φεύγω από την Αθήνα, έστω και για ένα διήμερο, νιώθω ότι αυτό δουλεύει καλά πάνω μου...», εξομολογήθηκε.

«Ως συνήθως ο δρόμος αν δεν με βγάλει στην Άνδρο με βγάζει προς τα πάνω, βόρεια... Όταν θέλουμε να πάμε κάπου, όπως διήμερο το συζητάμε με τον Μάκη και μου λέει «πού θέλεις να πάμε αγάπη μου», και του λέω «όπου να είναι... βόρεια» δεν ξέρω πολλά πράγματα για την Πελοπόννησο... δεν την έχω ψάξει, ενώ έχω ψάξει την βόρεια Ελλάδα..», συνέχισε.

Το μπέρδεμα στο μαιευτήριο με τον Ματέο όταν γεννήθηκε η Μαρίνα

Με αφορμή την είδηση πως ο Γιώργος Τσούλης έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να αναφερθεί στην γέννηση της Μαρίνας (δείτε πόσο έχει μεγαλώσει) και σε ένα μπέρδεμα που έγινε λίγο μετά την γέννα. Φυσικά η αποκάλυψη αυτή ήταν χιουμοριστική.

«Να πούμε στον Γιώργο Τσούλη και στη γυναίκα του να τους ζήσει το πρώτο τους μωράκι. Γέννησαν κάποια στιγμή την Παρασκευή το πρωί και μάλιστα ρώτησα την Ελένη για το φύλο του μωρού και μου απάντησε ότι το μωρό είναι αγόρι. Τότε της είπα “κορίτσι δεν περίμεναν;” και μου είπε ότι γέννησαν έναν παίδαρο. Κορίτσι έκανε τελικά; Παιδιά με μπερδέψατε!» είπε αρχικά στους συνεργάτες της, στον αέρα της εκπομπής της στο MEGA, Ελένη.