«Το δικό μας θαύμα» - Γέννησε και το ανακοίνωσε με την πρώτη φωτογραφία του μωρού από το μαιευτήριο

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας αγαπημένο ζευγάρι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Το δικό μας θαύμα» - Γέννησε και το ανακοίνωσε με την πρώτη φωτογραφία του μωρού από το μαιευτήριο

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, καθώς πριν μερικές ώρες ήρθε στον κόσμο το μωράκι του, καρπός του έρωτα του, ολοκληρώνοντας έτσι την οικογενειακή του ευτυχία.

Αυτό το ζευγάρι υποδέχτηκε το μωράκι του

Συγκεκριμένα, η σύζυγος του Γιώργου Τσούλη, Μαριαλένα, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και η χαρά που νιώθουν δεν περιγράφετε. Ο σεφ δημοσίευσε στο Instagram του φωτογραφίες από το μαιευτήριο.

«14.10.2022 ήρθε στη ζωή το παιδάκι μας… το δικό μας ΘΑΥΜΑ! Τα συναισθήματά μας είναι απερίγραπτα.. ένα τόσο δα πλασματάκι που μας έφερε τόσο μεγάλη χαρά!! Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην Μαριαλένα μου, που μου έκανε το καλύτερο δώρο.. Ευχαριστούμε πολύ τη γιατρό μας @sofiadiamantop που ξέρει πολύ καλά ότι χωρίς εκείνη δεν θα είμασταν σήμερα εδώ!» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης ο Γιώργος Τσούλης (που συγκλόνισε μιλώντας για την νευρική ανορεξία).

Οι φωτογραφίες και οι λεπτομέρειες που έχουν διαρρεύσει από το γάμο τους

Ο Γιώργος Τσούλης το μεσημέρι του Σαββάτου 25/6 ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του, Μαριαλένα και την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος μέσα από τα social media. Όλοι έλαμπαν από χαρά.

Ο γνωστός chef και η γοητευτική σύντροφός του είναι πολλά χρόνια μαζί ωστόσο προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Έτσι, και για το γάμος τους δεν είχαν ανακοινώσει κάτι.

Στον γάμο παρευρέθηκε και ο καλός φίλος του ζευγαριού, Νικόλαος Ράπτης, ο οποίος απαθανάτισε την στιγμή και δημοσίευσε φωτογραφίες στα social media. Φωτογραφίες από τον γάμο δημοσίευσε και ο ίδιος ο Γιώργος Τσούλης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο οποίος μάλιστα στη λεζάντα του έγραψε: «Just Married».

Η νύφη φορούσε ένα πολύ όμορφο νυφικό, ενώ ήταν σχετικά απλή, παρέμενε εντυπωσιακή και όλα τα βλέμματα ήταν πάνω στο ευτυχισμένο ζευγάρι.

Τσούλης γάμος

Τσούλης γάμος εκκλήσια