Kωνσταντίνος Βάσαλος: Όσα δεν ξέρετε για τον δυνατό παίχτη των \"μαχητών\"! Δείτε τι έκανε πριν το survivor, το bodybuilding και την γυμναστική

Kωνσταντίνος Βάσαλος: Όσα δεν ξέρετε για τον δυνατό παίχτη των \
Το survivor έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητα του κόσμου και ολοένα θέλουμε να μαθαίνουμε πράγματα για τους παίκτες που συμμετέχουν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι απο παίκτης που συμμετέχει στην ομάδα των"μαχητών". Είναι 27 χρονών ζει στην Αθήνα και ασχολείται επαγγελματικά με το personal trainer. (Συνεχίστε παρακάτω...)

όπως θα βλέπετε και στο παιχνίδι λόγο της σωματικής του ανάπλασης αλλά όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες ασχολείται με το body building, κατεβαίνοντας σε διάφορους τέτοιου είδους αγώνες... κερδίζοντας μάλιστα και σε μερικούς από αυτούς σημαντικές διακρίσεις!

Το youweekly.gr κάνοντας το ρεπορτάζ ανακάλυψε πως ο Κωνσταντίνος ήταν και τσολιάς στα ανάκτορα με σημαντική συμμετοχή ως μέλος της προεδρικής φρουράς σε παρέλαση στην Νέα Υόρκη.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν: Η αγάπη του για την γυμναστική είναι πολύ μεγάλη, με εκείνον να μην κοινοποιεί τιποτα άλλο πέρα από αγώνες και γυμναστική στους προσωπικούς λογαριασμούς στα social media.. Στο παρακάτω βίντεο θα τον δείτε να κάνει καθίσματα με πάρα πολλά κιλά...



#200kg #squat #asstothegrass #440lbs


A post shared by Konstantinos Vasalos (@costavasaloshd) on









Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Απουσία στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά! Ποιος συνεργάτης της έλειπε από την θέση του; Τι συνέβη;

Τα σχόλια της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την εγκυμοσύνη της Ελένης Μενεγάκη σε προχωρημένη ηλικία!

Το μεγάλο παράπονο του Θέμη Μάνεση! Με ποιον καημό έφυγε από την ζωή ο ηθοποιός;