Πρωινό: Όλο το παρασκήνιο της αποχώρησής της - Τι πραγματικά συνέβη μεταξύ Δούκισσας Νομικού & Γιώργου Λιάγκα

Τι έγινε και θέλει να φύγει από την εκπομπή του ΑΝΤ1

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρωινό: Όλο το παρασκήνιο της αποχώρησής της - Τι πραγματικά συνέβη μεταξύ Δούκισσας Νομικού & Γιώργου Λιάγκα

Εκτός Πρωινού βρισκόταν χθες 23/9 η Δούκισσα Νομικού κάτι που έκανε πολλούς να πιστεύουν πως η παρουσία της στην εν λόγω εκπομπή δεν θα είναι για πολύ, ειδικά βλέποντας την ίδια στιγμή την Λίτσα Πατέρα να λέει βουρκωμένη τα ζώδια.

Όλο το παρασκήνιο της αποχώρησής της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό

Η παρουσία της κράτησε μόλις 14 μέρες και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που είχαμε, η Δούκισσα είχε έντονους διαπληκτισμούς με το κανάλι ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που ένιωσε αρκετά άβολα κατά την διάρκεια της εκπομπής.

Μάλιστα, μία μέρα, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε την εμφάνισή του στη στήλη της μαγειρικής, παρεμβαίνοντας στο μαγείρεμα και την κουβέντα που είχαν η Δούκισσα με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, κάτι που ενόχλησε αρκετά την πρώτη καθώς είχε συμφωνηθεί από την αρχή να μην παρεμβαίνει εκείνη στην ενημερωτική ενότητα της εκπομπής κι εκείνος στη ψυχαγωγική ενότητα του Πρωινού για αυτό και είναι τεταμένες σχέσεις μεταξύ των δύο παρουσιαστών.

Ωστόσο, φαίνεται πως η Δούκισσα έχει εν ενεργεία συμβόλαιο τριών ετών με τον ΑΝΤ1 για αυτό και θα πρέπει να βρεθεί σε διαβουλεύσεις με τους ιθύνοντες του σταθμού προκειμένου να βρεθεί μία λύση για τη συνέχιση της συνεργασίας τους.

Τέλος τα ψέματα: Πώς συμπεριφέρεται η Δούκισσα Νομικού πίσω από τις κάμερες του Πρωινού - Αποκλειστικό!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια βρίσκεται μετά από πολλά χρόνια σε μία τέτοια θέση και η αλήθεια είναι πως προς το παρόν, η εκπομπή που έχει αναλάβει δεν σημειώνει και τα πιο ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης. Η ίδια πάντως δείχνει να απολαμβάνει την εμπειρία της στο κανάλι του Αμαρουσίου, τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες.

Μπορεί να βρίσκεται μόλις λίγο καιρό στο κανάλι μετά την επιστροφή της (θυμίζουμε πως η Δούκισσα βρισκόταν στον ΑΝΤ1 για πολλά χρόνια πριν αφήσει την τηλεόραση), ωστόσο ήδη έχει καταφέρει να κερδίσει τους ανθρώπους του καναλιού αν και η σύγκριση με τη Φαίη Σκορδά είναι αναπόφευκτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες βέβαια που έχουμε συγκεντρώσει μέσα από το κανάλι η Δούκισσα... διαβάστε την συνέχεια στο Tv-24.gr