Eίχε προοικονομήσει τις ταραχές στο «Πρωινό» η Λίτσα Πατέρα; - Η πρόβλεψή της για τη Δούκισσα Νομικού που την φόρτισε συναισθηματικά

Γιατί τα ζώδια δε λένε ποτέ ψέματα...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Eίχε προοικονομήσει τις ταραχές στο «Πρωινό» η Λίτσα Πατέρα; - Η πρόβλεψή της για τη Δούκισσα Νομικού που την φόρτισε συναισθηματικά

Μια μεγάλη σύγχυση έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η είδηση ότι η Δούκισσα Νομικού αποχωρεί από το Πρωινό, όχι όμως και από τον Αnt1. Σύμφωνα με τις τελευταίες μας πληροφορίες ακολούθησαν συζητήσεις που πιθανά την μετέπεισαν να παραμείνει στην εκπομπή, ωστόσο χρειάζεται να αναμένουμε για να δούμε την τελική της απόφαση.

Χθες Πέμπτη 22/9 στις ημερήσιες προβλέψεις της η Λίτσα Πατέρα ανέφερε πως το ζώδιο της παρουσιάστριας θα χρειαστεί να πάρει μια σοβαρή απόφαση γύρω από το αν θα πρέπει να μείνει ή να αποχωρήσει από μια κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Η Νομικού παρακολουθούσε με μεγάλη συγκέντρωση μην μπορώντας να κρύψει τον προβληματισμό της.

Είχε προβλέψει τελικά τις αναταραχές στο «Πρωινό» η Λίτσα Πατέρα;

Είπε αναλυτικά η γνωστή αστρολόγος:

«Εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 10 (η Δούκισσα Νομικού είναι γεννημένη στις 7/11), το νιώθετε σήμερα ότι διλήμματα τα οποία θα πρέπει να προσέξετε αυτό τον καιρό. Να φύγω, να μείνω, να κάτσω… Ένα τέτοιο πράγμα. Ο Σκορπιός επειδή έχει μια ιδιαίτερη δύναμη μέσα του μπορεί να αντέξει πολλά. Περιμένετε λοιπόν, τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Φίλοι θα σας βοηθούν ενώ ένα θέμα οικονομικό, κληρονομικό, φορολογικό θα μπορούσε να είναι σημαντικό για εσάς. Των πρώτων ημερών και των τελευταίων θα μπορούσα να πω ότι είστε σε μια πολύ καλή φάση ενώ του μεσαίου δεκαημέρου θα πρέπει να προσέχετε».

Η παρουσιάστρια δεν πήρα τα μάτια της από τη Λίτσα Πατέρα και φάνηκε εμφανώς προβληματισμένη. Ήταν άραγε μια τυχαία αναφορά, η η Νομικού ταυτίστηκε, λόγω της κατάστασης στην εκπομπή;

Ο ρόλος του Λιάγκα στις αναταραχές στο Πρωινό

Το έλα να δεις μαθαίνουμε πως έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης 15/9 στον ΑΝΤ1 αλλά... σε διακριτικά πλαίσια πάντα. Η ατάκα του Λιάγκα στον αέρα του Πρωινού για την Δούκισσα φαίνεται πως την ενόχλησε (δείτε εδώ τι είπε).

Η Δούκισσα είναι επαγγελματίας και ξέρει τι πρέπει να δείχνει στην κάμερα και στον κόσμο και τι όχι. Μπορεί όταν συνέβη να μην το πήρε κανείς χαμπάρι, αλλά μόνο η καρδούλα της ξέρει πόσο την πείραξε.

Μετά το τέλος της εκπομπής η Δούκισσα πήγε... διαβάστε την συνέχεια στο Tv-24.gr