Happy Day: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή άφησε σε σοκ τον Δήμο Βερύκιο με την αποκάλυψή της - Τι συνέβη;

Δεν το περίμενε με τίποτα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Happy Day: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή άφησε σε σοκ τον Δήμο Βερύκιο με την αποκάλυψή της - Τι συνέβη;

Όπως είναι ήδη γνωστό η Σταματίνα Τσιμτσιλή λατρεύει τις εκπλήξεις, πόσο μάλλον όταν αφορούν τους συνεργάτες της. Έτσι λοιπόν, το πρωί της Πέμπτης (29/9) η γνωστή παρουσιάστρια του ALPHA λίγη ώρα αργότετρα αφού είχε δείξει την ενόχλησή της με ένα περιστατικό μέσα από την εκπομπή «Happy Day» θέλησε να αιφνιδιάσει τον Δήμο Βερύκιο.

Αυτή τη φορά λοιπόν έδειξε στον αέρα της εκπομπής μια μωρουδιακή του φωτογραφία από την βάφτισή του από το μακρινό 1963. Φυσικά, η αντίδρασή του ήταν άκρως επική μιας και ο ίδιος έπαθε πλάκα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πού την βρήκες εσύ αυτή;». Και η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε: «Ένα γλυκούλι μωρό με έξυπνο βλέμμα και ωραία μαγουλάκια».

Η σπάνια φωτογραφία του Δήμου Βερύκιου όταν ήταν μωρό

Η τρυφερή σχέση που έχει αποκτήσει ο Δήμος Βερύκιος με την Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Έναν μήνα μαζί σας τώρα και λένε ότι η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί. Ήταν γλυκιά η πρώτη ημέρα κι έτσι συνεχίστηκε. Να συνεχίσετε και ως ο παλαιότερος και γηραιότερος σε όλο το σύστημα, η δημοσιογραφία είναι μαραθώνιος, δεν είναι κατοστάρι.

Σας αποχαιρετώ με μία τηλεοπτική εκτίμηση. Αυτή που μπορεί να κάνει ό,τι θέλει έναν ασπρομάλλη στον τηλεοπτικό αέρα νομίζω ότι στην ελληνική τηλεόραση είναι μόνο μία. Και είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Παλιότερα σίγουρα ήταν η Έλλη Στάη. Την τελευταία 10ετία ξεπετάχτηκε η Σταματίνα, η οποία μας έχει βάλει όλους σε ένα παπούτσι. Δεν είναι εύκολο να το πετύχει αυτό μία γυναίκα και μάλιστα, όταν υπάρχουν ασπρομάλληδες με διαδρομή μεγάλη.

Εκεί μέσα στο στενό της παπούτσι λοιπόν, προσπαθούμε 10 χρόνια να αναπνεύσουμε όλοι. Σύζυγος και συνεργάτες. Αυτό ή το έχεις ή δεν το έχεις. Έχω ευτυχήσει 10 χρόνια μαζί της στα πρωινάδικα να το ζω. Να το ζω και με εντάσεις και με φωνές…».