«Πρέπει να χαλαρώσει λίγο» - Οι σπόντες της Σταματίνας Τσιμτσιλή κατά της Αναστασίας Παντούση

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Πρέπει να χαλαρώσει λίγο»  - Οι σπόντες της Σταματίνας Τσιμτσιλή κατά της Αναστασίας Παντούση

Το πρωί της Πέμπτης (29/9) προβλήθηκε η συνέντευξη της Αναστασίας Παντούση στην κάμερα της εκπομπής, «Happy Day». Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο για την συμμετοχή της στη σειρά, «Κόκκινο Ποτάμι» αλλά και για την φημολογούμενη σχέση της με τον Ιωάννη Παπαζήση.

Ωστόσο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε τοποθετηθεί με αφορμή τις δηλώσεις της καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός έχει προσπαθήσει να αποφύγει ερωτήσεις σχετικά με την προσωπική της ζωή.

Οι δηλώσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή κατά της Αναστασίας Παντούση

«Η Αναστασία Παντούση τι όμορφο κορίτσι, αλλά πρέπει να χαλαρώσει με το προσωπικό της κομμάτι γιατί το να είσαι μια όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός και ταυτόχρονα να είσαι και ευτυχισμένη στην προσωπική σου ζωή, δεν είναι μεμπτό, ίσως δεν μπορεί να το διαχειριστεί… Ίσως επειδή την συνδέσανε ως την πρώτη σύντροφο του Ιωάννη Παπαζήση μετά τον χωρισμό. Δεν είναι άβολο να το συζητήσει».

Αγκαλιά στα παρασκήνια ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Αναστασία Παντούση

Ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Αναστασία Παντούση, αν και δεν το έχουν παραδεχθεί οι ίδιοι σε προσωπικές τους δηλώσεις, είναι σε σχέση και είναι πολύ ερωτευμένοι. Μάλιστα, πέρα από το Κόκκινο Ποτάμι, οι δυο τους πρόκειται να εμφανιστούν μαζί στην τηλεόραση για ένα άλλο πρότζεκτ.

Το βράδυ της Δευτέρας 11/7, λοιπόν, είχε πρεμιέρα η παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός ως Ερμής, "Προμηθέας Δεσμώτης", και εκεί βρέθηκαν πολλές προσωπικότητες του χώρου για να δουν και να στηρίξουν τους συναδέλφους και τους φίλους τους. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η σύντροφος του ίδιους, με την οποία φωτογραφήθηκαν μαζί χαμογελώντας, στα παρασκήνια.

Ιωάννης Παπαζήσης

Ιωάννης Παπαζήσης - Αναστασία Παντούση