Αχώριστοι ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Αναστασία Παντούση: Το ταξίδι τους στο Λονδίνο και η πρώτη κοινή ανάρτηση

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αχώριστοι ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Αναστασία Παντούση: Το ταξίδι τους στο Λονδίνο και η πρώτη κοινή ανάρτηση

Ολοένα και περισσότερο "φουντώνουν" οι φήμες που θέλουν τον Ιωάννη Παπαζήση και την Αναστασία Παντούση να είναι σε σχέση. Ωστόσο, κανένας από τους δυο δεν έχει τοποθετηθεί για το αν είναι μαζί ή απλώς είναι δυο πολύ καλοί φίλοι.

Από την άλλη, τόσο εκέινος όσο και η γνωστή ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνουν να μοιράζονται διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά τους.

Συγκεκριμένα, οι δυο τους ταξίδεψαν μέχρι το Λονδίνο προκειμένου να δουν από κοντά τη συναυλία των Coldplay και δεν σταμάτησαν να δημοσιεύουν βίντεο από το στάδιο Wembley.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, πέρασαν πολύ καλά μιας και αυτό βγήκε προς τα έξω. Σε ένα από τα stories που δημοσίευσε ο Ιωάννης Παπαζήσης, έγραψε: «Αυτές οι στιγμές, που σταματάει για λίγο ο χρόνος».

Η ανάρτηση του Ιωάννη Παπαζήση με την Αναστασία Παντούση

Αγκαλιά στα παρασκήνια ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Αναστασία Παντούση - Στο πλευρό του ηθοποιού σε κάθε βήμα

Ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Αναστασία Παντούση, αν και δεν το έχουν παραδεχθεί οι ίδιοι σε προσωπικές τους δηλώσεις, είναι σε σχέση και είναι πολύ ερωτευμένοι. Μάλιστα, πέρα από το Κόκκινο Ποτάμι, οι δυο τους πρόκειται να εμφανιστούν μαζί στην τηλεόραση για ένα άλλο πρότζεκτ.

Το βράδυ της Δευτέρας 11/7, λοιπόν, είχε πρεμιέρα η παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός ως Ερμής, "Προμηθέας Δεσμώτης", και εκεί βρέθηκαν πολλές προσωπικότητες του χώρου για να δουν και να στηρίξουν τους συναδέλφους και τους φίλους τους. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η σύντροφος του ίδιους, με την οποία φωτογραφήθηκαν μαζί χαμογελώντας, στα παρασκήνια.

Ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Αναστασία Παντούση στα παρασκήνια της παράστασης

Ιωάννης Παπαζήσης

Ιωάννης Παπαζήσης - Αναστασία Παντούση