Τους κοιτούσαν όλοι οι θαμώνες στα μπουζούκια - Η κίνηση του Σάκη Ρουβά μπροστά στην Κάτια Ζυγούλη

Παραμένουν ερωτευμένοι μετά από τόσα χρόνια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Μπορεί η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς να κρατούν χαμηλό προφίλ από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, δεν έχουν κρύψει λεπτό την ευτυχία που βιώνουν με τα τέσσερα παιδιά τους στο σπίτι, το οποίο στόλισαν πρόσφατα (δείτε φωτογραφία).

Το βράδυ της Παρασκευής 11/11 λοιπόν, ο τραγουδιστής έκανε έναρξη στο Teatro με τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο πλευρό του και στα πρώτα τραπέζια βρισκόταν η σύζυγός του για να τον εμψυχώσει και να τον στηρίξει.

Έτσι έδειξε ο Ρουβάς πόσο ερωτευμένος είναι με την Ζυγούλη μέχρι και σήμερα

Μόλις λοιπόν την είδε όταν βγήκε στην σκηνή, ο Σάκης Ρουβάς έσκυψε μπροστά της και της αφιέρωσε ένα από τα τραγούδια του. Φυσικά όλοι οι θαμώνες τους κοιτούσαν και χειροκροτούσαν.

Το πρώην μοντέλο μάλιστα ήταν όπως πάντα εντυπωσιακό, φορώντας μια μαύρη ολόσωμη φόρμα.

Σάκης Ρουβά Κάτια Ζυγούλη

Σάκης Ρουβά Κάτια Ζυγούλη μπουζούκια

Ο συγκινητικός λόγος πίσω από την απόφαση Ρουβά - Ζυγούλη να δώσουν στα παιδιά τους ονόματα από Α

Ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Γνωρίστηκαν το 2003, στα γυρίσματα διαφήμισης για εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και το 2017 παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο στην Εκάλη μετά την απόκτηση των τεσσάρων παιδιών τους.

Τα παιδιά τους Αναστασία, Αλέξανδρος, Αριάδνη και Απόλλωνας είναι οι μεγαλύτερες αδυναμίες τους και έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια την οποία στεγάζουν σε ένα συγκλονιστικό σπίτι μέσα στην φύση και στα ζώα.

Και αν σας έκανε εντύπωση πως τα ονόματα των παιδιών τους ξεκινάνε από Α, όχι... δεν είναι τυχαίο. Το είχαν σκεφτεί από την αρχή και είχαν και λόγο.

Εάν συμπεριλάβετε μάλιστα στη λίστα των ονομάτων και εκείνα των γονιών, δηλαδή Αναστάσιος και Αικατερίνη τότε όλης της οικογένειας ξεκινάνε από Α.

Όπως έχει αποκαλύψει ο Σάκης σε παλαιότερή του συνέντευξη, δεν επέλεξαν με την Κάτια ονόματα από άλφα γιατί θεωρούν ότι το γράμμα αυτό είναι τυχερό. «Ξεκίνησε έτσι και μάς άρεσε. Μ’ αρέσει το άλφα, είναι και το πρώτο γράμμα της αλφαβήτου και δεν ξέρω είναι εύηχο. Μ’ αρέσει!», είχε πει ο τραγουδιστής.

Ο λόγος που Ρουβάς - Ζυγούλη έδωσαν στα παιδιά του ονόματα από Α