Σάκης Ρουβάς: Στόλισε Χριστουγεννιάτικο δέντρο με την οικογένειά του - Φωτογραφία από το σπίτι τους στο Νέο Βουτζά

Στιγμιότυπα και από το εσωτερικό της κατοικίας τους γενικά

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Σάκης Ρουβάς: Στόλισε Χριστουγεννιάτικο δέντρο με την οικογένειά του - Φωτογραφία από το σπίτι τους στο Νέο Βουτζά

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν αποκτήσει συνολικά 4 παιδιά και ήδη από τις αρχές της σχέσης τους είχαν αποφασίσει πως θα τα μεγαλώσουν κοντά στη φύση, με τις ευεργετικές ιδιότητες που η ίδια προσφέρει. Έτσι, λοιπόν, αποφάσισαν να μείνουν λίγα χιλιόμετρα έξω από το πυκνοκατοικημένο κέντρο της Αθήνας, στον καταπράσινο Νέο Βουτζά.

Το σπίτι είναι πλήρως εναρμονισμένο με το φυσικό τοπίο της περιοχής, τόσο από θέμα διακόσμησης, η οποία θυμίζει country style όσο κι από θέμα δομής, καθώς ο εξωτερικός χώρος του είναι εξοπλησμένος με κοτέτσι, μποστάνι, θερμοκήπιο κι όχι μόνο. Μία πισίνα και μία υπέροχη θέα ολοκληρώνουν αυτό που εμείς ονομάζουμε ονειρικό κήπο.

Πριν από λίγες ώρες, λοιπόν, σε αυτό το υπέροχο μέρος, ο Σάκης με την οικογένειά του, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος ο τραγουδιστής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με μια φωτογραφία, ξεκίνησαν τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό.

Η ανάρτηση του Σάκη Ρουβά

Υπενθυμίζουμε πως πρώτη, στόλισε φέτος η Δούκισσα Νομικού (δείτε εδώ φωτογραφία με το πελώριο δέντρο της).

Άλλες φωτογραφίες από το σπίτι του Σάκη & της Κάτιας

Ξύλινα ντουλάπια μίας άλλης εποχής, μαγειρικά σκεύη σε κοινή θέα και τα vintage διακοσμητικά που κοσμούν τους πάγκους και τα ράφια, δημιουργούν το αίσθημα θαλπωρής, ενώ παράλληλα προσδίδουν ζεστασιά στον χώρο.

Το παραδοσιακό όχι μόνο εναρμονίζεται με τα μοντέρνα στοιχεία της σύγχρονης εποχής, αλλά ταυτόχρονα μάς κάνει να αναπολούμε το παρελθόν και να σκεφτόμαστε το εξοχικό στο χωριό μας. Αχ και βαχ.

Η rustic διακόσμηση απογειώνεται με το πέτρινο τζάκι που δεσπόζει στο σαλόνι της οικογένειας. Το ιδανικό μέρος για να χουχουλιάζεις όλο το φθινόπωρο και τον χειμώνα, με λίγα λόγια. Κάτι που σίγουρα ο Σάκης Ρουβάς, η Κάτια Ζυγούλη και τα 4 παιδιά τους έτσι κι αλλιώς κάνουν, τρώγοντας σπιτικές λιχουδιές και παίζοντας επιτραπέζια παιχνίδια.

Το σπίτι δεν θα μπορούσε να μη διαθέτει και μία βιβλιοθήκη, που όπως βλέπεις διαθέτει μία πλούσια συλλογή από βιβλία. «Το διάβασμα είναι ένας άλλος τρόπος να είσαι κάπου José Saramago» , γράφει ο Σάκης Ρουβάς στην περιγραφή της φωτογραφίας και συμφωνούμε μαζί του.