Πελώριο το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Δούκισσας Νομικού - Γιατί στολίζει κάθε χρόνο την ίδια ημερομηνία

Τι κρύβεται πίσω από την κίνησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Δούκισσα Νομικού
Instagram / Δούκισσα Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού είναι ένα από τα πρόσωπα που το όνομά τους συζητιέται συνεχώς το τελευταίο διάστημα εξαιτίας όσων συνέβησαν με τον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Λιάγκα (δείτε εδώ την σπόντα του παρουσιαστή μετά την αποχώρησή της).

Παρόλα αυτά, η ίδια έχει προχωρήσει και τα έχει αφήσει όλα πίσω της. Μάλιστα, την Κυριακή 6/11 στόλισε το Χριστουγεννιάτικό της δέντρο και το έδειξε σε όλους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πελώριο, με κόκκινα και χρυσά στολίδια και με χρωματιστά λαμπάκια.

Γιατί στολίζει τόσο νωρίς το Χριστουγεννιάτικο δέντρο η Δούκισσα Νομικού

Ποιος, όμως, είναι ο λόγος που το μοντέλο στολίζει τόσο νωρίς; Το είχε αποκαλύψει η ίδια στο παρελθόν: «Από τότε που γεννήθηκε ο Σάββας στολίζω πάντα μία ημέρα πριν τα γενέθλια μου, για να χαρούμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, τα φωτάκια και τη ζεστασιά του όσο περισσότερο μπορούμε».

Δούκισσα Νομικού Χριστουγεννιάτικο δέντρο
Instagram / Δούκισσα Νομικού

Ποιο είναι το τηλεοπτικό μέλλον της παρουσιάστριας

Στο κενό πέφτουν για την ώρα οι συζητήσεις για πιθανή αξιοποίηση της Δούκισσας Νομικού στον ΑΝΤ1 με νέο τηλεοπτικό πρότζεκτ. Μετά το τέλος της συνεργασίας της με το Πρωινό και την αποχώρησή της από το πλευρό του Γιώργου Λιάγκα, το κανάλι και η παρουσιάστρια ξεκίνησαν νέο κύκλο συζητήσεων για να βρεθεί μια άλλη φόρμουλα αξιοποίησης της, δεδομένου ότι έχει ενεργό συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real, στο τραπέζι έπεσε η ιδέα η Δούκισσα να αναλάβει μια μαγνητοσκοπημένη εκπομπή με γυναικείο περιεχόμενο, στα πρότυπα του Dot, για την απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, κάτι το οποίο έχει ξανακάνει στον ΑΝΤ1 πριν από λίγα χρόνια.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια φαίνεται πως έκλεισε το θέμα πριν καλά καλά ανοίξει, δηλώνοντας πως η παρουσίαση μιας τέτοιας εκπομπής δεν είναι κάτι που την ενδιαφέρει. Μετά την άρνηση της Δούκισσας, απομακρύνεται το ενδεχόμενο να επανέλθει μέσα στους επόμενους μήνες στον τηλεοπτικό αέρα, ενώ συνεχίζεται η αναζήτηση του κατάλληλου πρότζεκτ, με προοπτική πλέον από τον Μάρτιο και μετά.

Τι συμβαίνει με την συνεργασία της Δούκισσας Νομικού και τον ΑΝΤ1