Πρωινό: «Όταν απομακρύνεται κάποιος σημαίνει...» - Το "καρφί" του Γιώργου Λιάγκα μετά την αποχώρηση της Δούκισσας

Έμεσα έδωσε την απάντηση του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρωινό: «Όταν απομακρύνεται κάποιος σημαίνει...» - Το

Με αφορμή τη συνέντευξη της Βέφας Αλεξιάδου στο Πρωινό και τις δηλώσεις της για το τέλος της συνεργασίας της με την Ελένη Μενεγάκη, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να πετάξει το "καρφί" του λίγο μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από την εκπομπή του, όπως πρώτο το Youweekly.gr σας είχε αποκαλύψει.

Να σημειωθεί πως το μοντέλο έμεινε περίπου δυο εβδομάδας μονάχα στην εκπομπή και στη συνέχεια ο ΑΝΤ1 έβγαλε ανακοίνωση πως απομακρύνεται από το Πρωινό. Βέβαια μένει στο κανάλι και να παρουσιάσει δικό της project.

Όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό

«Παιδιά, όταν απομακρύνεται κάποιος από μία εκπομπή -επειδή είναι σύνηθες το τελευταίο διάστημα- δε σημαίνει κατ’ ανάγκην ότι έφυγε με φασαρία. Δεν ταιριάζουν τα χνώτα… Είτε η εκπομπή προς τον άλλον άνθρωπο, είτε του άλλου ανθρώπου προς την εκπομπή...Δε σημαίνει ότι όποιος φεύγει, τσακώνεται. Και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γίνεται τόσο μεγάλο θέμα» είπε αρχικά.

«Μία αποχώρηση έχουμε από την τηλεόραση; Και καλά έκαναν. Γιατί είτε εκείνοι δεν ταίριαζαν στην εκπομπή, είτε η εκπομπή δεν τους ταίριαζε... Δεν είναι κακό. Και είναι φυσιολογικό και ανθρώπινο όταν πιέζονται οι άνθρωποι να προχωρά φυσιολογικά η ζωή. Δεν σημαίνει, όμως, ότι πίσω από κάτι τόσο φυσιολογικό και καθημερινό, υπάρχει τσακωμός και φασαρία» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκα.

Η αναφορά της Μαρίας Κορινθίου σε Σκορδά και Νομικού για το Πρωινό

Η κάμερα του Open Weekend συνάντησε την Μαρία Κορινθίου και την ρώτησε για την συμμετοχή της στο Πρωινό (όπως σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι εδώ στο Youweekly.gr) ενώ δεν γινόταν να μην την ρωτήσουν επίσης για την Φαίη Σκορδά και την Δούκισσα Νομικού που αποχώρησε μετά από 2 εβδομάδες μετά την πρεμιέρα της εκπομπής.

«Ήμουν επιλογή του Γιώργου Λιάγκα, είναι πολύ ωραίο να δουλεύουμε μαζί. Ένας λόγος που δέχτηκα να είμαι στο Πρωινό ήταν ο Γιώργος. Ήξερα εξαρχής τον χώρο και τον χρόνο μου στην εκπομπή. Δεν έχω μιλήσει με τη Δούκισσα. Τι συμφωνίες είχε με τον Γιώργο και το κανάλι, εγώ δεν μπορώ να τα ξέρω.

Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία τι έγινε. Εμένα μου έγινε μια πρόταση, καθίσαμε και τη σκεφτήκαμε, τα βρήκαμε και όλα καλά. Εγώ προσωπικά δεν έχω να χωρίσω τίποτα με κανέναν, υπάρχει χώρος για όλους. Την αγαπάω την Φαίη Σκορδά, τη σέβομαι και τη θαυμάζω. Εγώ είμαι ηθοποιός, δεν ήρθα να “φάω” τη θέση κανενός» τόνισε η Μαρία Κορινθίου.