''Ο σεβασμός είναι για μένα...'' - Η πρώτη ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού μετά την αποχώρηση από το «Πρωινό»

Το χαρακτήρισε αναπόφευκτο

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Ο σεβασμός είναι για μένα...'' - Η πρώτη ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού μετά την αποχώρηση από το «Πρωινό»

Καταιγιστικές οι εξελίξεις μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό του Αντ1. Η παρουσιάστρια μόλις πριν από λίγα λεπτά έκανε την πρώτη της ανάρτηση, προκειμένου να εξηγήσει τους λόγους πίσω από την πράξη της, ενώ άφησε και τα υπονοούμενά της για συμπεριφορές που την έκαναν να φύγει από την εκπομπή.

Υπενθυμίζεται ότι η ίδια αποχώρησε κατά βάση λόγω της σύνθεσης της εκπομπής που έδινε περισσότερο βάση στην ενημέρωση και όχι τόσο στην ψυχαγωγία, ενώ φημολογείται ότι υπήρχαν και προστριβές με τον Γιώργο Λιάγκα, κάτι που θα δικαιολογούσε και την χημεία τους στο πλατό αλλά και τα χαμηλά νούμερα.

Η πρώτη ανάρτηση της Νομικού μετά την αποχώρηση από το Πρωινό

Έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

«Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 που σεβάστηκε την επιθυμία μου να αποχωρήσω από το Πρωινό.
Τιμώ τις συνεργασίες μου όλα αυτά τα χρόνια με επαγγελματισμό, αφοσίωση και συνέπεια. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, ήταν όμως αναπόφευκτη.
Ο σεβασμός είναι για μένα αξία αδιαπραγμάτευτη και οδηγός ζωής. Η ευγένεια είναι δύναμη και όχι αδυναμία.
Ευχαριστώ το σταθμό και τους συντελεστές της εκπομπής, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, για όσα (λίγα) προλάβαμε να μοιραστούμε και εύχομαι στον Γιώργο και στην ομάδα καλή συνέχεια και καλή επιτυχία.
Σας ευχαριστώ για την αγάπη και τη νοερή σας αγκαλιά όλες αυτές τις ημέρες, τη χρειαζόμουν».

Αυτή είναι η επικρατέστερη αντικαταστάτριά της

Στην εκπομπή Open Weekend μίλησε το πρωί της Κυριακής 25/8 η διευθύντρια του περιοδικού Youweekly, Τζώρτζια Συρίχα, με την ίδια να αποκαλύπτει την παρουσιάστρια που είναι φαβορί για αντικαταστάστρια της Δούκισσας Νομικού στο Πρωινό του ΑΝΤ1, μετά την αποχώρησή της, την οποία σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι εμείς.

Η ίδια ανέφερε μεταξύ άλλων λοιπόν πως στο τραπέζι έχει πέσει και το όνομα της Κατερίνας Καραβάτου, η οποία μετά την αποχώρησή της από το MEGA, δεν έχει επιλέξει τον νέο σταθμό στην καριέρα της και παραμένει ελεύθερη.

Κάποια επαφή ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές δεν έχει γίνει, όμως το όνομα της έχει πέσει στο τραπέζι του ΑΝΤ1 και αναμένουμε εξελίξεις.