Επίσημα εκτός Πρωινού η Δούκισσα Νομικού - Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Πρόωρο το τέλος της συνεργασίας της με τον Γιώργο Λιάγκα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Επίσημα εκτός Πρωινού η Δούκισσα Νομικού - Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Επίσημα εκτός Πρωινού βρίσκεται πια η Δούκισσα Νομικού, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ μας. Ο ΑΝΤ1, το μεσημέρι της Κυριακής 25/9, εξέδωσε ανακοίνωση για το πρόωρο τέλος της συνεργασίας της με το Πρωινό και τον Γιώργο Λιάγκα,

Μάλιστα, ξεκαθαρίζεται ότι η παρουσιάστρια παραμένει στο κανάλι, ωστόσο λόγω διαφορών της με την πρωινή εκπομπή, ήταν κοινή η απόφαση να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τη Δούκισσα Νομικού

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι η Δούκισσα Νομικού αποχωρεί από «Το Πρωινό». Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας, υπήρξαν διαφωνίες σε θέματα που δεν θα επέτρεπαν την ομαλή λειτουργία της εκπομπής. Η Δούκισσα παραμένει αγαπητό μέλος της οικογένειας του ΑΝΤ1».

Διαβάστε εδώ το αποκλειστικό για το ποια παρουσιάστρια βρίσκεται ένα βήμα πριν αντικαταστήσει την Δούκισσα.

«Νιώθω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη που...» - Τι δήλωνε πριν λίγο καιρό η Δούκισσα Νομικού για τον Γιώργο Λιάγκα

Το πρωί της Κυριακής 25/9, προβλήθηκαν στην εκπομπή “Open Weekend” μερικές δηλώσεις που είχε κάνει η Δούκισσα Νομικού λίγες ημέρες πριν στο περιοδικό “Λοιπόν” για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα και την τηλεοπτική της επιστροφή.

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη. Νομίζω ότι το βλέμμα και το χαμόγελό μου τα λένε όλα. Η συγκεκριμένη πρόταση ήρθε σε μια στιγμή που δεν περίμενα ούτε είχα σκεφτεί καθόλου μια τηλεοπτική επιστροφή.

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι σίγουρα η εγγύηση. Είναι ένας έμπειρος παρουσιαστής και ένας πολύ καλός δημοσιογράφος οπότε είναι και για μένα μια ασφάλεια. Νιώθω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη που είμαι εκεί και πιστεύω ότι θα μάθω πολλά δίπλα του» είχε δηλώσει η Δούκισσα Νομικού, ωστόσο τα πράγματα τελικά είχαν διαφορετική εξέλιξη από ότι περίμενε.