Κατερίνα Καινούργιου: Αποχώρησε με κλάματα από το πλατό του Super Κατερίνα - Μεγάλη ανησυχία για την υγεία της

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: Αποχώρησε με κλάματα από το πλατό του Super Κατερίνα - Μεγάλη ανησυχία για την υγεία της

Με μια απώλεια έκανε έναρξη σήμερα Δευτέρα 5/2 η εκπομπή Super Κατερίνα. Συγκεκριμένα ο Ανδρέας Μικρούτσικος έλειπε από το πλατό μετά τον καβγά τους που σχολιάστηκε έντονα από τις υπόλοιπες εκπομπές - δείτε εδώ την ανακοίνωση της Κατερίνας Καινούργιου.

Λίγο αργότερα ωστόσο, άλλο ένα περιστατικό έκανε εντύπωση στο πλατό. Η παρουσιάστρια δεν ένιωσε καθόλου καλά και πήγε να λιποθυμήσει. Οι συνεργάτες της λοιπόν, κατατρόμαξαν.

Τι συνέβη με την υγεία της Κατερίνας Καινούργιου

«Θα σηκωθώ, συγγνώμη παιδιά δεν νιώθω καλά. Έχω βάλει την σόμπα εδώ γιατί δεν ξέρω... θα λιποθυμήσω. Έχω τάση προς έμετο, δεν νιώθω αισθάνομαι καθόλου κλπ, οπότε ζήτησα λίγο ζέστη», είπε φανερά καταβεβλημένη η Κατερίνα Καινούργιου, ωστόσο, συνέχισε την ροή ης εκπομπής και υποδέχτηκε την Μαριάντα Πιερίδη.

Γιατί αποχώρησε από το πλατό του Super Κατερίνα με δάκρυα στα μάτια;

Λίγη ώρα αργότερα ωστόσο και κατά την διάρκεια της συζήτησης που είχαν στο πλατό του Super Κατερίνα με θέματα της ελληνικής τηλεόρασης, δεν ένιωσε πάλι καλά και ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει από το πλατό και γενικά από την εκπομπή για σήμερα.

Η Κατερίνα Καινούργιου μάλιστα ξέσπασε σε κλάματα λόγω της πίεσης που ένιωσε να προσπαθήσει να βγάλει την εκπομπή παρά την έντονη αδιαθεσία που ένιωσε. Έφυγε λοιπόν για να πάει να ηρεμήσει και να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις για να δει τι συμβαίνει και είχε τάσεις για λιποθυμία και έμετο.

«Επειδή δεν νιώθω καθόλου καλά, θα χρειαστεί να πάω μέχρι το νοσοκομείο να κάνω έναν τυπικό έλεγχο. Αφήνω τα παιδιά να συνεχίσουν», είπε χαρακτηριστικά.

Τα ηνία του Super Κατερίνα πήρε ο Γρηγόρης Γκουντάρας που έκατσε στην καρέκλα της, μαζί με τους υπόλοιπους συνεργάτες. Μάλιστα, στο πλατό για να καλύψει την μια κενή θέση μπήκε και η δημοσιογράφος, Έλενα Πολυκάρπου.