Super Κατερίνα: Εκτός ο Μικρούτσικος - Η ανακοίνωση της Καινούργιου για την απουσία του μετά τον καβγά τους

Μαυροφορεμένη η παρουσιάστρια σήμερα 5/2

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Super Κατερίνα: Εκτός ο Μικρούτσικος - Η ανακοίνωση της Καινούργιου για την απουσία του μετά τον καβγά τους

Χαλασμό προκάλεσε ο τελευταίος καβγάς της Κατερίνας Καινούργιου με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στον αέρα του Super Κατερίνα, που σημειώθηκε την Παρασκευή 2/2. Οι δυο συνεργάτες που την μια μπορεί να είναι κολλητοί φίλοι και την επόμενη να τσακώνονται σαν εχθροί, ήρθαν σε μια πολύ έντονη αντιπαράθεση με σπόντες και "καρφιά".

Το συμβάν μάλιστα σχολιάστηκε έντονα και από άλλες εκπομπές. Γενικά αυτό το Σαββατοκύριακο η μεταξύ τους σχέση βρισκόταν στο επίκεντρο των συζητήσεων στα ψυχαγωγικά προγράμματα. Μάλιστα, την τοποθέτηση της έκανε σήμερα Δευτέρα 5/2 και η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day του ALPHA.

Γιατί βρίσκεται εκτός Super Κατερίνα σήμερα ο Μικρούτσικος

Σήμερα λοιπόν, πολλοί περίμεναν πως θα απαντήσουν σχετικά τόσο η Κατερίνα Καινούργιου όσο και ο Ανδρέας Μικρούτσικου, κάτι τέτοιο ωστόσο δεν θα συμβεί καθώς ο παρουσιαστής απουσιάζει από την εκπομπή.

Κατά την έναρξη και αφού η Κατερίνα μπήκε στο πλατό ανακοίνωσε πως ο Ανδρέας είναι λίγο αδιάθετος αλλά καλά, για αυτό και δεν θα βρεθεί στην παρέα τους.

Τι απάντησε σε δηλώσεις του ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την Κατερίνα Καινούργιου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα δεν Γίνεται, παραχώρησε το Σάββατο 3/2, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, σχετικά με τα όσα έγιναν...

«Υπάρχουν και συνεργασίες που στον αέρα είμαστε αγαπημένοι και όταν πάμε σε διαφημίσεις, βριζόμαστε. Εκεί είναι που μπορώ να πω, γενικότερα στην εκπομπή, ότι της βγάζω το καπέλο διότι δεν καλύπτει, δεν κρύβει και δεν κουκουλώνει τίποτα. Δε βάζει κάτι κάτω από το χαλί κι ο κόσμος, εφόσον αποκαλύπτονται τα θέματά της, έχει μια ειλικρινή, θέση στάση και αντίληψη των πραγμάτων» απάντησε σχετικά με το θέμα.

«Ο Γιώργος Νταλάρας θέλησε να μιλήσει για την παθογένεια της ελληνικής τηλεόρασης. Δεν είχε κάτι προσωπικό με τους δημοσιογράφους που ήταν εκεί… Με έναν όχι πολύ εύστοχο τρόπο, μίλησε για την παθογένεια της τηλεόρασης. Εκεί στόχευσε και με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Το είπε ωμά και βγήκαν όλοι να στηρίξουν το σπίτι τους. Υπήρξαν πολλοί λίγοι, ανάμεσά τους και η Ναταλία Γερμανού, που δεν είπαμε "η τηλεόραση είναι το σπίτι μας". Αν το αγαπάμε πραγματικά πρέπει να του κάνουμε κριτική» ανέφερε σε άλλο σημείο ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχετικά με τον σάλο που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομα του τραγουδιστή.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος απάντησε και για τις φήμες που τον ήθελαν να έχει μπει σε συζητήσεις για την εκπομπή του Κώστα Τσουρού «Η συνάντηση με τον Κώστα Τσουρό και την ομάδα του έγινε όταν πήγα στο “Όλα για τη ζωή μας”, που γράφεται στο ίδιο στούντιο. Αγκαλιαστήκαμε, φιληθήκαμε με τα παιδιά και βγάλαμε μια φωτογραφία.»

Δείτε εδώ ο βίντεο: