Γιώργος Παπαδάκης απασφάλισε με την Μπάγια Αντωνοπούλου και πυροβολεί δίχως έλεος...

Την τσάκισε κανονικά!

Γιώργος Παπαδάκης απασφάλισε με την Μπάγια Αντωνοπούλου και πυροβολεί δίχως έλεος...

Αυτό ήταν... ο Γιώργος Παπαδάκης απασφάλισε μετά το χαμό που έγινε με την Μπάγια Αντωνοπούλου και δεν χαρίζεται πλέον σε κανέναν δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του και εξολοθρεύει ότι πετάει και ό,τι κολυμπάει.


Ναι δεν κάνουμε καθόλου πλάκα. Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Mega: Ανατροπή με το κανάλι! Δεν κλείνει τελικά;

Αυτός είναι ο παλιός καλός Παπαδάκης που ο ΑΝΤ1 αγαπάει να μισεί αλλά ταυτόχρονα στηρίζει και επικροτεί.

Η κρίση που έγινε με την Μπάγια Αντωνοπούλου στην εκπομπή «καλημέρα Ελλάδα»φαίνεται ότι μόνο καλό κάνει τελικά στο Γιώργο Παπαδάκη και στα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας στην εκπομπή .

Δείτε ακόμη: Τατουάζ: Ο Σέκερης βρίσκεται σε μεγάλο σοκ από την αποκάλυψη της αληθινής ταυτότητας του γιου του!


Αυτό δεν το λέμε εμείς αλλά το λέει κύριος ο κόσμος κι ιδιαιτέρως το νεανικό κοινό. Χθες λοιπόν στο νεανικό κοινό το καλημέρα Ελλάδα του Γιώργου Παπαδάκη έκανε νούμερο ρεκόρ 27,2 το αντίστοιχο πρόγραμμα του Σκάι με το Δημήτρη Οικονόμου και την Μαρία Αναστασοπούλου που έχει τρομερή δύναμη στο νεανικό κοινό έκανε 16,6.
Απίστευτο αλλά αληθινό ο Γιώργος Παπαδάκης έριξε 10 μονάδες και παραπάνω στον ανταγωνισμό και μάλιστα στο νεανικό κοινό.

Δείτε ακόμη: ΑΝΤ1: Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της Μπάγιας Αντωνοπούλου! Ο Παπαδάκης λέει...


Προσέξτε ο Παπαδάκης δείχνει τα δόντια του και δείχνει επίσης στον ΑΝΤ1 τι σημαίνει εμπειρία, δημοσιογραφική επάρκεια, πάθος και τρελά για τη δουλειά. Μετά από αυτά τα νούμερα προφανώς και η Μπάγια Αντωνοπούλου είναι παρελθόν για την εκπομπή!