Ψυχοκόρες: «Είμαι ερωτευμένος μαζί σου» - Πέφτει νεκρός μπροστά της! Τα βασανιστήρια ξεκινούν

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ψυχοκόρες: «Είμαι ερωτευμένος μαζί σου» - Πέφτει νεκρός μπροστά της! Τα βασανιστήρια ξεκινούν

Στα νέα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες, η χαρά της Βασιλικής που έγινε μαθήτρια δεν θα κρατήσει για πολύ, ενώ ένα γεγονός θα κλονίσει την ψυχική ηρεμία της Δεσποινιώς. Στο μεταξύ, το παιδί της Φρόσως αρρωσταίνει και η Ευανθία περνά τη νύχτα της στην εκκλησία.

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες

Δευτέρα 20/5 Επεισόδιο 30

Η Βασιλική ξεκινά τη φοίτησή της στο κολέγιο και αποκτά τις πρώτες της φίλες, παρά τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζει καθώς βρίσκεται σε ένα διαφορετικό περιβάλλον από αυτό που έχει συνηθίσει. Μάλιστα, όταν την ρωτούν πού μένει και απαντά «με λένε Βασιλική Πολύζου και είμαι ψυχοκόρη της οικογένειας Αρδίτη», όλες οι συμμαθήτριές της ξεσπούν σε γέλια και λίγο αργότερα ο καθηγητής της θα της μιλήσει για να τη βγάλει από τη δύσκολη θέση. «Κορίτσι μου, θα πρέπει να είσαι περήφανη για όσα έχεις καταφέρει και δεν πρέπει να σε προβληματίζουν τα πειράγματα των κοριτσιών. Είσαι εδώ με την αξία σου», της τονίζει και η Βασιλική χαίρεται που βρήκε κάποιον άνθρωπο να την καταλαβαίνει.

Λίγο αργότερα οι φίλες της θα της δείξουν πως δεν τους ενοχλεί η καταγωγή της, αντιθέτως χαίρονται που είναι ανάμεσά τους. Ομως η χαρά της δεν θα συνεχιστεί για πολύ. Οταν επιστρέψει στο σπίτι όλα θα ανατραπούν, αφού η Μάγια θα έχει αρχίσει να παίρνει αποφάσεις για τις ζωές όλης της οικογένειας. Μια από τις πρώτες της κινήσεις είναι να της αλλάξει και δωμάτιο. Η απογοήτευση διαγράφεται στο πρόσωπό της.

Ενώ γίνονται οι ετοιμασίες για τα βαφτίσια του μωρού, η αστυνομία ενημερώνει τους Νάτσηδες πως ο Λούης βρίσκεται στο χωριό. «Θα πρέπει να προσέχετε τις κινήσεις σας, κύριε Νάτση. Ο άντρας αυτός θα ζητήσει εκδίκηση και δεν το θεωρώ απίθανο να έρθει σε εσάς αφού ήταν εργάτης σας στο παρελθόν. Σε κάθε περίπτωση να θυμάστε πως είναι επικίνδυνος και πως οπλοφορεί», τους ανακοινώνουν και ο Ηλίας σκέφτεται με ποιο τρόπο μπορεί να προστατεύσει την οικογένειά του.

Η Φρόσω συνεχίζει να δηλητηριάζει τη σχέση της Ευανθίας και του Νάτση και αυτή τη φορά του λέει πως η γυναίκα του δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον Οδυσσέα τώρα που η δική του γυναίκα λείπει στην Αθήνα για τη θεραπεία της. Στο σπίτι του Αρδίτη, η Νέλλα, έχοντας διαβάσει το γράμμα του Σώτου, θέλει να μάθει περισσότερα για τη σχέση του με τη Μαρίκα, ενώ δεν σταματά να ψάχνει τον Τάσο, ο οποίος βάζει τη Δεσποινιώ να αποχαιρετίσει τον θίασο και το θέατρο γιατί στο μέλλον θα κάνει καριέρα ως μοντέλο.

Τρίτη 21/5 Επεισόδιο 31

Στην τελευταία της παράσταση και ενώ ο Ντίνος χορεύει μαζί της στη σκηνή, προσπαθεί να της δώσει πληροφορίες για τον αδελφό της, όμως πριν της πει την τελευταία κουβέντα, ο Ντίνος πέφτει νεκρός και η Δεσποινιώ δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ.

Τα προβλήματα για τη Βασιλική δεν φαίνεται να έχουν τέλος, αφού η Μάγια τη σταματάει από το σχολείο. Ο Παύλος βρίσκει την κοπέλα και της ζητά να φύγουν μαζί, όμως η Βασιλική αρνείται και του λέει πως θα μείνει στο πλευρό της Μάγιας για να της αποδείξει πως αξίζει να είναι ψυχοκόρη της. «Η Μάγια σε εκμεταλλεύτηκε. Το ίδιο έκανε και με μένα και με όλους μας. Μόνο η πολιτική της καριέρα τη νοιάζει και καλά θα κάνεις να την αφήσεις μόνη. Είμαι ερωτευμένος μαζί σου. Πάμε να φύγουμε και να αφήσουμε τα πάντα πίσω μας», της λέει ξανά, αλλά βιώνει την απόρριψή της. Οταν η μητέρα του μάθει για τον δεσμό του με τη νεαρή ψυχοκόρη, όλα θα αλλάξουν στη σχέση τους.

Μετά από όλα αυτά, η Μάγια και ο Αρδίτης προχωρούν στο σχέδιο τιμωρίας της Βασιλικής, υποβιβάζοντάς τη σε δούλα του σπιτιού και διάσωσης της πολιτικής τους καριέρας, ενώ ο Παύλος νιώθει υπεύθυνος για ό,τι της συμβαίνει με αντίκτυπο στην υγεία του.

Δείτε επίσης: Μαριάννα Κιμούλη: «Η κάθε ιστορία τελειώνει με...» - Το spoiler για το φινάλε της σειράς, Ψυχοκόρες

Ο Κοσμάς ανησυχεί για τον ρόλο του Αρδίτη στις υποθέσεις του και θέλει να επισπεύσει τον πλούσιο γάμο του Σώτου με την Πένυ. Η Μαρίκα γνωρίζεται με την Τοτό, η οποία ανήκει στην υπηρεσία του διπλανού σπιτιού και της ζητά να την πληρώσει με κάποιο τρόπο για να τη βοηθήσει να βρουν τις αδελφές της. Η Ευανθία πιέζει τη Φρόσω να φύγει από το χωριό και εκείνη προχωρά τα σχέδιά της κατά της Ευανθίας... Ετσι, όταν ο Νάτσης, εξαιτίας υπονοούμενων της ψυχοκόρης, δει ξανά τον Οδυσσέα στο σπίτι να τον φροντίζει η γυναίκα του, παρεκτρέπεται.

Τετάρτη 22/5 Επεισόδιο 32

Η Νέλλα που θέλει να εκδικηθεί τον άντρα της, αναλαμβάνει να κάνει μια έκπληξη στη μέλλουσα νύφη της. Της στέλνει το γράμμα που έγραψε ο Σώτος στη Μαρίκα και η κοπέλα κλονίζεται και αποφασίζει να χαλάσει τον αρραβώνα. Πριν όμως, θέλει να μιλήσει με τη Νέλλα για τελευταία φορά. Πηγαίνει στο σπίτι της οικογένειας Κοτρώτση και πέφτει πάνω στη Μαρίκα που θα ακούσει τις κατηγορίες της. «Βρομοθήλυκο, μου χάλασες τον αρραβώνα. Αυτούς τους τρόπους σας μαθαίνουν στο χωριό σου; Μην τολμήσεις να εμφανιστείς ξανά μπροστά μου γιατί ούτε κι εγώ δεν ξέρω τι μπορεί να σου κάνω», θα την απειλήσει και η Μαρίκα θα αναρωτηθεί πραγματικά τι έχει συμβεί. Μόνο που αντί να το ψάξει θα αρχίσει τις έρευνες για τη Δεσποινιώ με τη βοήθεια της Τοτό. Η Δεσποινιώ πάντως μετά τον θάνατο του Ντίνου, νιώθει να μην μπορεί να συνέλθει και ζητά από τη Βικτωρία να μην τη φέρει σε επαφή προς το παρόν με τον διάσημο φωτογράφο Σπετσιώτη, που θα την αναλάβει.

Δείτε επίσης: Η Νέλλα κάνει φόνο - Την πυροβολεί και πετάει το πτώμα της στον γκρεμό

Πέμπτη 23/5 Επεισόδιο 33

Οταν τελικά πάει σε εκείνον και της τραβήξει κάποιες λήψεις, θα νιώσει όντως τη ζωή της να αλλάζει. Οι φωτογραφίες που θα πέσουν και στα χέρια του Τάσου, θα τον κάνουν να τη δει με άλλο μάτι.

Στο σπίτι του Νάτση, το θέμα με τον Λούη φαίνεται προς το παρόν να ξεχνιέται αφού όλοι έχουν πέσει πάνω από το μωρό που έχει πυρετό. Η Ευανθία θα περάσει τη νύχτα στην εκκλησία, αφήνοντας μόνους στο σπίτι Φρόσω και Ηλία. Τέλος, στην αγορά, η Βασιλική γοητεύει έναν νεαρό που την ακολουθεί...

Με την απειλή του Λούη κοντά τους και με δεδομένο πως ο Ηλίας λείπει πολλές ώρες από το σπίτι και οι γυναίκες μένουν μόνες με το μωρό, ο τελευταίος μαθαίνει σε Ευανθία και Φρόσω σκοποβολή. Τις πηγαίνει σε κτήματα που δεν δουλεύει κανείς και τους ζητά να ρίξουν με το όπλο του. Η Ευανθία τρομοκρατείται στην ιδέα και δεν καταφέρνει να πετύχει τον στόχο, αντιθέτως η Φρόσω δείχνει στον Ηλία πως έχει ένα ακόμα κρυφό ταλέντο και αυτό είναι στον στόχο.

Η γυναίκα του Ηλία σκάει από τη ζήλια της και μάλιστα σε στιγμή που δεν τη βλέπουν, ρίχνει με το όπλο και από τύχη δεν πετυχαίνει τον άντρα της. «Τρελή είσαι μωρή; Να με σκοτώσεις θέλεις;», θα της πει κι εκείνη θα ρίξει το όπλο κάτω από φόβο μήπως κάνει κακό στο στεφάνι της. Ο Νάτσης, όταν γυρίσουν πίσω, θα ανακοινώσει πως το όπλο θα μείνει πίσω από την πόρτα για να έχουν όλοι σε αυτό πρόσβαση αν ο Λούης τολμήσει να εμφανιστεί στην αυλή τους ή γύρω από αυτή.