Τρόμος στην Ηλιούπολη! Δράκος επιτίθεται σε ανυποψίαστα κορίτσια! Όλο το ρεπορτάζ! (βίντεο)

Τρόμος στην Ηλιούπολη! Δράκος επιτίθεται σε ανυποψίαστα κορίτσια! Όλο το ρεπορτάζ! (βίντεο)
Ο τρόμος έχει σκεπάσει όλη την Ηλιούπολη, καθώς έκανε την επανεμφάνισ'ή του δράκος, ο οποίος είχε εμφανιστεί τον περασμένο Μάρτιο. Αυτή τη φορά επιτέθηκε σε δύο ανυποψίαστα κορίτσια, 20 και 22 χρόνων, τα οποία τρομοκρατημένα κατήγγειλαν το γεγονός στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Όπως μεταδόθηκε στην εκπομπή "Μάτσες Μούτσες" τα κορίτσια, δέχθηκαν την επίθεση στη 1:30 τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας, ρίχνοντας κάτω τη μία και προσπαθώντας να τη θωπεύσει, τραυματίζοντάς την ελαφρά. Η φίλη της άρχισε να τον χτυπά, καλώντας σε βοήθεια, καταφέρνοντας έτσι εν τέλει να ξεφύγουν. Διαβάστε παρακάτω...

Σύμφωνα με τις περιγραφές τους, πρόκειται για Έλληνα μεταξύ 30-40 ετών, ψηλό και αδύνατο, μελαχρινό με κοντοκουρεμένα μαλλιά, ο οποίος φαινόταν να βρίσκεται στο δικό του κόσμο, υπό την επήρεια αλκοόλ ή απαγορευμένων ουσιών. Η δράση του εν λόγω δράκου είναι φυσιολογικό να έχει τρομοκρατήσει τους κατοίκους της περιοχής, ενώ συνίσταται ιδιαίτερη προσοχή, έως ότου ο δράστης συλληφθεί. Δείτε το ρεπορτάζ στο βίντεο που ακολουθεί: