«Δεν θέλω να πεθάνω στη φυλακή» - Συγκλονίζει το 19χρονο μοντέλο με την κοκαΐνη από το μακρινό Χονγκ Κογκ!

«Δεν θέλω να πεθάνω στη φυλακή» - Συγκλονίζει το 19χρονο μοντέλο με την κοκαΐνη από το μακρινό Χονγκ Κογκ!

Αθώα, καθώς δεν ήξερε ότι μετέφερε ναρκωτικά, δηλώνει η 19χρονη από τη Μυτιλήνη που συνελήφθη στην Κίνα για τη μεταφορά κοκαΐνης.


Ο δικηγόρος της Σάκης Κεχαγιόγλου μίλησε στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» και μετέφερε αυτά που του είπε η πελάτισσά του.

«Δεν θέλω να πεθάνω στη φυλακή. Είμαι αθώα», είπε το 19χρονο μοντέλο και συνέχισε: Διαβάστε παρακάτω...

«Εγώ ήξερα ότι μεταφέρω χαρτιά. Δεν περίμενα πως μέσα στον φάκελο είχε κοκαΐνη». Ωστόσο οι κινεζικές Αρχές δεν φαίνονται να πείθονται από την υπερασπιστική γραμμή της.

Σπαρακτικό! Η κίνηση του Υπάτιου για τα Χριστούγεννα που προκαλεί δάκρυα: «Χαρίζω του παιδιού μου τα…»



«Προσπαθώ να την πείσω να συνειδητοποιήσει πόσο σοβαρή είναι η κατάστασή της. Πρέπει να βρει υπερασπιστική γραμμή, διαφορετικά αντιμετωπίζει μέχρι και ισόβια κάθειρξη», προσέθεσε ο Σάκης Κεχαγιόγλου, αναφέροντας ακόμη ότι έχει σχηματιστεί σε βάρος της δικογραφία και ότι έχει οριστεί συνήγορος υπεράσπισης.

Οικογενειακό έγκλημα Νέα Σμύρνης: Δείτε για πρώτη φορά τα προσωπάκια των παιδιών που σκότωσε ο πατέρας

Ακόμη, η 19χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου υποστηρίζει ότι είναι καλά στην υγεία της και ότι η κατάσταση στις φυλακές είναι καλές.



Τι λένε οι πληροφορίες από την DEA

Η αμερικανική δίωξη ναρκωτικών έχει πληροφορίες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, για έναν «βαρόνο» της νύχτας από τη Νιγηρία ο οποίος ζει και δραστηριοποιείται στην Αθήνα. Φίλος της 19χρονης την έπεισε να προσφέρει «τις υπηρεσίες της» σε αυτόν.

Αποκάλυψη – σοκ: Τι έκαναν οι γονείς του 16χρονου την ώρα που αυτοκτονούσε στην Αττική Οδό!

Με την υπόθεση αναμένεται να ασχοληθούν και οι ελληνικές Αρχές, για να διερευνήσουν εάν υπάρχει «σύνδεσμος» Έλληνας ή εάν η κοπέλα προχώρησε σε επαφή με κάποιον αλλοδαπό, χωρίς να γνωρίζει επακριβώς σε τι εμπλέκεται!