\"Έσβησα...\" Ανατριχιάζει η μητέρα της μικρής Ραφαέλας! Ο γολγοθάς που περνάει μετά το θάνατο του παιδιού της! (βίντεο)

\
Η ιστορία της συντάραξε το πανελλήνιο. Η μικρή Ραφαέλα, και η μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή, μετά από τροχαίο σε ηλικία εννέα μόλις μηνών, συγκίνησε τους πάντες. Η μητέρα της, Αντιγόνη Γάτου, από τον Μάρτιο που έφυγε, εξακολουθεί να βιώνει ένα Γολγοθά, καθώς το καλοκαίρι που μας πέρασε, κυοφόρησε ένα παιδί, το οποίο και έχασε.

Ενώ ο άντρας της, έπεσε από το ποδήλατο, στην προσπάθειά του να αποφύγει μια γάτα, και τις πρώτες μέρες ήταν κλινικά νεκρός. Η Αντιγόνη μίλησε στην εκπομπή για τα όσα βιώνει:"Η απόλυτη φρίκη, Μόνο έτσι μπορώ να χαρακτηρίσω αυτή τη χρονιά, και δεν ξέρω πώς θα βγει αυτή η χρονιά. Έσβησα... διαβάστε παρακάτω...

Σαν μητέρα, σαν σύζυγος, σαν γυναίκα, Ζω; Ας με ξυπνήσει κάποιος. Είναι όνειρο; Είναι τραγικό, δεν μπορώ να το δεχτώ. Χρειάστηκα πάλι ψυχολογική υποστήριξη, δεν ξέρω πώς θα προχωρήσω. Φοβάσαι και την αυριανή μέρα με τόσα κακά!" είπε συγκλονισμένη. Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:



Αμέσως μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, παρουσιάστηκε on air, και ο Βαγγέλης, σύζυγος της Αντιγόνης, η οποία δήλωσε ότι, στο κέντρο αποκατάστασης που βρίσκονται, ο άντρας της σηκώθηκε από το αναπηρικό καρότσι στους δύο και όχι στους έξι μήνες. "Ο Θεός μου έδωσε μεγάλη δύναμη, η Αντιγόνη με στήριξε πάρα πολύ, οι φίλοι μου και όλοι μου δίνουν δύναμη για να σηκωθώ, πέρασα πάρα πολύ δύσκολα όμως!" είπε, μεταξύ άλλων. Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Επέστρεψε στην δουλειά του ο Μιχάλης Λεμπιδάκης! Σοκάρει η σκελετωμένη του εικόνα (photos)

Αδιανόητη φρίκη στην Ρόδο: Νεκροθάφτης βίασε το πτώμα 9χρονου κοριτσιού!

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης γύρισε σπίτι του! Οι πρώτες φωτογραφίες και δηλώσεις (Bίντεο)