Τάσος Νούσιας: «Δεν είμαι σκληρός με το παιδί μου, μπορεί να φωνάξω, να μου γυρίσει το μάτι, αλλά…»

Σπάνια αναφορά στην προσωπική του ζωή

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Τάσος Νούσιας: «Δεν είμαι σκληρός με το παιδί μου, μπορεί να φωνάξω, να μου γυρίσει το μάτι, αλλά…»

Με αφορμή τον πρόσφατο ρόλο του στην «Μάγισσα», ο Τάσος Νούσιας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται». Ο πρωταγωνιστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα κοινά που βρίσκει με τους ανθρώπους που υποδύεται, αλλά και στη σχέση με την κόρη του, Ιωάννα. Όπως αποκάλυψε, δεν προβλέπεται προς το παρόν να συμμετέχει στο sequel της σειράς του ΑΝΤ1, με υπότιτλο «Φλεγόμενη Καρδιά»

«Κάθε φορά που καλούμαστε να διαχειριστούμε βίαιες σκηνές μας απασχολεί πολύ, δεν είναι εύκολο. Πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι γίνεται κοινή συναινέσει. Έχει βία, σώμα και ήχο, πολύ στρες. Στη βίαιη σκηνή με τη Μεταξία έπρεπε να το διαχειριστούμε πολύ προσεκτικά, η πρώτη μου αντίδραση ήταν ότι δεν θέλω να το κάνω. Αλλά επειδή πρέπει να υπηρετήσεις έναν ρόλο, δικαιολογείς τα αδικαιολόγητα. Εκεί δεν ταιριάζω με τον Σπήλιο», δήλωσε αρχικά ο Τάσος Νούσιας.

Δείτε επίσης: H Μάγισσα: «Μας πήρε 10 ώρες, ήμασταν οριακά στο να φτάσουμε στη λιποθυμία...» - Ο Τάσος Νούσιας αποκαλύπτει την πιο δύσκολη σκηνή της σειράς

Ο Τάσος Νούσιας ως πατέρας

Στη συνέχεια ο πρωταγωνιστής σημείωσε πως δεν είναι αυστηρός ως πατέρας: «Μπορεί να φωνάξω, να μου γυρίσει το μάτι, γιατί άνθρωποι είμαστε, αλλά πάντα πρέπει να υπάρχει ένας έλεγχος και ποια είναι τα όρια. Μπορεί να φωνάξεις γιατί τρόμαξες, γιατί πρέπει να προστατέψεις, γιατί ανησύχησες και πρέπει να προλάβεις. Δεν θα έπρεπε. Θα έπρεπε πάντα να διαχειριζόμαστε όλα τα πράγματα με μεγαλύτερη ψυχραιμία. Καμιά φορά αν είναι να προλάβεις ένα αποτέλεσμα που θα είναι 100 φορές χειρότερο λες θα είναι σαν το alarm, σαν τη σειρήνα», κατέληξε ο Τάσος Νούσιας όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα.