H Μάγισσα: «Μας πήρε 10 ώρες, ήμασταν οριακά στο να φτάσουμε στη λιποθυμία...» - Ο Τάσος Νούσιας αποκαλύπτει την πιο δύσκολη σκηνή της σειράς

«Ποτέ δεν αντιμετώπισα τη δουλειά μας ψωνίστικα...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
H Μάγισσα: «Μας πήρε 10 ώρες, ήμασταν οριακά στο να φτάσουμε στη λιποθυμία...» - Ο Τάσος Νούσιας αποκαλύπτει την πιο δύσκολη σκηνή της σειράς

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2Night Show, βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 31/1, ο πρωταγωνιστής της επιχτυχημένης τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα, Τάσος Νούσιας. Στην συνέντευξη που παραχώρησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο ηθοποιός, μίλησε για τα εφηβικά του χρόνια, τον στίβο, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην δουλειά του, ενώ αναφέρθηκε και στην απαιτητική σκηνή που κλήθηκε να φέρει εις πέρας σε ένα από τα γυρίσματα.

Στην ίδια εκπομπή, βρέθηκε χθες και ο Δημήτρης Σταρόβας ο οποίος μίλησε για τα επαγγελματικά του και την απόφαση του να επιστρέψει τηλεοπτικά σε κάποια σειρά, ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή (δείτε εδώ).

Τι αποκάλυψε ο Τάσος Νούσιας για την απαιτητική σκηνή στην σειρά "Η Μάγισσα"

«Ευτυχώς ασχολήθηκα με τον στίβο στην εφηβεία, γιατί υπήρξε μια μεγάλη εκτόνωση μέσα από τον πρωταθλητισμό. Η βασική μου παιδεία στηρίχθηκε στον πρωταθλητισμό, αυτή η διαχείρηση του μεγάλου πόνου και της έντασης. Καθοδηγώ προς τα εκεί και την κόρη μου. Πιστεύω ότι ο άνθρωπος πρέπει να έρθει από νωρίς σε επαφή με την ήττα και με τη νίκη. Να το γευτεί αυτό, να παιδευτεί με αυτό και να μπορέσει να τραβήξει τα φυσικά του όρια σε τέτοιο βαθμό ώστε να αναλογιστεί με έναν τρόπο πως θα γίνει καλύτερος.

Γιατί ο ίδιος θα έχει βιώσει μέσα του μια συνθήκη, που αν δεν είσαι παρών και δε τη κερδίσεις κατά μόνας, πολύ πιθανό πολύ εύκολα να μεταθέσεις την ευθύνη σε άλλον. Καλό είναι να αναμετρηθείς με τα όριά σου και να τα κερδίσεις με έναν τρόπο» είπε αρχικά ο ηθοποιός.

«Πρώτη φορά αφήνω τα μούσια τόσο μακριά, λόγω ρόλου. Με έχουν παιδέψει. Πρέπει να τα φροντίζεις, στο φαγητό είναι βάσανο. Τον καλοβλέπω τον ρόλο του παππά, αν γίνει άμεσα, γιατί δεύτερο καλοκαίρι δε θα τα αντέξω» ανέφερε.

«Δε μπορείς να κακιώσεις με τον κόσμο που έρχεται με τόση αγάπη και ενθουσιασμό να σου μιλήσουν στον δρόμο. Όπως όλοι οι άνθρωποι, έχουμε κι εμείς τις δικές μας σκιές και σκοτούρες. Γι’ αυτό ας μας συγχωρέσει ο κόσμος αν καμιά φορά δεν είμαστε τόσο ευχάριστοι. Ποτέ δεν αντιμετώπισα τη δουλειά μας ψωνίστικα. Δε θεωρώ ότι κάνουμε τίποτα σπουδαιότερο από τους άλλους» τόνισε σε άλλο σημείο της συνέντευξης του.

Σχετικά με την δύσκολη σκηνή της Μάγισσας, ο Τάσος Νούσιας αποκάλυψε: «Η σκηνή που ξιφομαχούμε με τον Γιώργο Γάλλο μας πήρε 10 ώρες, είχε 42 βαθμούς υπό σκιά και φορούσαμε αυτά τα βαριά ρούχα. Η θερμοκρασία ήταν οριακά υποφερτή. Υπήρξε θερμοπληξία. Ήμασταν οριακά στο να φτάσουμε στη λιποθυμία….»