The 2night show - Τα δάκρυα της Μπεκατώρου όταν την πήραν με βιντεοκλήση Αρναούτογλου & Σταρόβας - «Τι ήταν αυτό που είχαμε κάνει;»

Η εξομολόγηση του Δημήτρη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The 2night show - Τα δάκρυα της Μπεκατώρου όταν την πήραν με βιντεοκλήση Αρναούτογλου & Σταρόβας - «Τι ήταν αυτό που είχαμε κάνει;»

Ο Δημήτρης Σταρόβας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show το βράδυ της Τρίτης 30/1 και είχε μια πολύ όμορφη συζήτηση με τον πρώην συνεργάτη του και φίλο του, Γρηγόρη Αρναούτογλου. Θυμήθηκαν μεταξύ άλλων, την περίοδο που μαζί με την Μαρία Μπεκατώρου παρουσίαζαν τα "Καρντάσιανς".

Μάλιστα, θέλησαν να πάρουν την Μαρία με βιντεοκλήση για να δουν τι κάνει και να θυμηθούν λίγο τα όσα όμορφα πέρασαν την εποχή εκείνη στον ΑΝΤ1.

«Τι ήταν αυτό που είχαμε κάνει; Είμαι στην κουζίνα και μαγειρεύω, αλλά χαίρομαι πάρα πολύ που με πήρατε μαζί. Δόξα τω Θεώ είναι όλα καλά. Είδα ένα βίντεο την προηγούμενη εβδομάδα και σκέφτηκα πόσο καλά είχαμε περάσει, πόσο καλό μου έκανε έμενα αυτό. Αυτό με πήγε ένα μεγάλο βήμα παραπάνω στην τηλεοπτική μου πορεία» είπε συγκινημένη η Μαρία Μπεκατώρου που πλέον βρίσκεται στο MEGA και παρουσιάζει το The Chase.

Η έκπληξη Αρναούτογλου και Σταρόβα στην Μπεκατώρου

Η συνέντευξη του Δημήτρη Σταρόβα

Επίσης, ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε για τα επαγγελματικά του και την απόφαση του να επιστρέψει τηλεοπτικά σε κάποια σειρά, ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή (δείτε εδώ την σύντροφό του).

«Μου έχει λείψει η τηλεόραση, Μου λείπει να παίξω σε κάποια σειρά σαν ηθοποιός αλλά δεν κάνω διαχωρισμό (με την παρουσίαση)» είπε για τα επαγγελματικά του.

Ενώ για την σύντροφό του με την οποία είναι πολλά χρόνια μαζί, εξομολογήθηκε: «Όταν με ρωτάνε τι κάνει η Άννα λέω “έχει δίκιο”. Με μαζεύει, δεν οργανώνω τίποτα, τα κάνει όλα εκείνη, ο ένας συμπληρώνει τον άλλο».

Μεταξύ άλλων μίλησε και για το bullying που επικρατεί πλέον στην Ελλάδα, με τα κρούσματα όλο και να αυξάνονται: «Ζούμε την εποχή του bullying της αντίθετης άποψης. Οποιοσδήποτε πρέπει να εξαφανιστεί από προσώπου γης, δεν έχουμε μάθει να ακούμε τη γνώμη του άλλου όταν δεν συνάδει με τη δική μας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκινεί η Μαρία Μπεκατώρου: «Πέρασα πολλές δυσκολίες, κάποιες από αυτές και οικογενειακές, για τις οποίες...»

Δημήτρης Σταρόβας: «Πίσω απ' αυτό το σωματικά ευκατάστατο παρουσιαστικό κρύβεται ένα ευαίσθητο αγόρι»

The 2night Show: Οι αποψινοί (26/2) καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

The 2night Show: Θα συζητηθούν πολύ! Οι αποψινοί (20/2) καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

The 2night Show: Έχουν να πουν πολλά! Οι τρεις αποψινοί (13/2) καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

The 2night show: Δύο κυρίες από την εγχώρια showbiz - Οι σημερινές 12/2 καλεσμένες του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Βαγγέλης Κωνσταντινίδης - Το «Ασανσέρ» του Βαλάντη, το «Μια ζωή μαζί» του Ρουβά και άγνωστες ιστορίες πίσω από τις μεγάλες επιτυχίες του

The 2Night Show: Αυτοί είναι οι αποψινοί (5/2) καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μαρία Μπεκατώρου: Δύσκολες στιγμές για την παρουσιάστρια του MEGA

The 2night show: Οι αποψινές (31/1) καλεσμένες του Γρηγόρη Αρναούτογλου