Διάσημες μανούλες που μεγαλώνουν τα παιδιά τους μόνες τους (ΦΩΤΟ)

Διάσημες μανούλες που μεγαλώνουν τα παιδιά τους μόνες τους (ΦΩΤΟ)
Είτε από επιλογή είτε λόγω ιδιαίτερων συνθηκών, δεν είναι λίγες εκείνες οι γυναίκες που γίνονται και μάνες και πατεράδες των παιδιών τους.

Με αφορμή την αποκάλυψη της Λίνας Σακκά ότι έχει χωρίσει και μεγαλώνει μόνη το παιδάκι της, το womenonly.gr, έψαξε και βρήκε ακόμη 19 δυναμικές γυναίκες που κάνουν, ή έκαναν το ίδιο στο παρελθόν, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.

1

Η Άντζελα Δημητρίου μεγάλωσε μόνη την κόρη της Όλγα, και ήταν για εκείνη και μάνα και πατέρας. Εξάλου, ο πατέρας της μικρής δεν έχει καμία επαφή μαζί της.

2

Η Κέιτ Χολμς παντρεύτηκε τον Τομ Κρουζ το 2006 και ο γάμος τους τελείωσε έξι χρόνια αργότερα. Από εκείνη τη στιγμή μεγαλώνει μόνη της τη μονάκριβη κόρη τους Σούρι, η οποία σήμερα είναι 10 ετών.

3

Τυχαία ήρθε στη ζωή της Ηρούς ο γιος της και η γνωστή ταγουδίστρια αποφάσισε να τον κρατήσει. Με τον πατέρα του δεν παντρεύτηκαν ποτέ, όμως, όπως η ίδια έχει εξηγήσει, ο 13χρονος σήμερα γιος της βλέπεται κανονικά με τον πατέρα του.Η Ηρω έχει εξομολογηθεί ότι έχει αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα μεγαλώνοντας μόνη το παιδί της, ακόμα και γραφειοκρατικού χαρακτήρα

People magazine Sandra Bullock cover  December 14 2015

6 ετών ο Λουις, 4 η Λάιλα. Ανύπαντρη μητέρα, η Σάντρα Μπούλοκ μεγαλώνει τα παιδιά της μόνη. Τώρα αν όντως -όπως λέγεται- ο έρωτας με τον νυν σύντροφό της, Μπράιαν Ράνταλ οδηγήσει σε στεφάνι, τότε τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν, μέχρι τώρα όμως, η Σάντρα είναι και μητέρα και πατέρας για τα παιδιά της.

5

Όπως αθόρυβα έγιναν ζευγάρι, έτσι αθόρυβα αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους η Λίνα Σακκά και ο σύντροφός της, Μάρκος Καραμάνης. Η γλυκιά ηθοποιό μεγαλώνει μόνη το γιο της, με το σύντροφό της να βοηθάει σημαντικά. Άλλωστε, έχουν άψογες σχέσεις λόγω του παιδιού.

6

Ο γάμος της Χριστίνας Λαμπίρη με τον πατέρα της κόρης της, Μαρίσας δεν κράτησε πολύ. Έτσι, η παρουσιάστρια σε νεαρή ηλικία βρέθηκε να μεγαλώνει μόνη τη μικρή, με την οποία είναι πολύ δεμένες.

7

Η Νατάσσα Θεοδωρίδου μεγαλώνει μόνη της δύο κόρες της, τις οποίες απέκτησε μέσα από διαφορετικούς γάμους. Το πρώτο της διαζύγιο με τον επιχειρηματία, Τάκη Μπέρτα, ήρθε όταν η κόρη της Χριστιάννα ήταν μόλις 3 χρόνων και η τραγουδίστρια έκανε τα πρώτα της βήματα στην αθηναϊκή νύχτα. Αλλά και όταν πήρε το δεύτερο διαζύγιο της από τον Ανδρέα Φουστάνο, η δεύτερη κόρη της Ανδριάννα ήταν επίσης μικρή.

8

Ακόμη μια διάσημη γυναίκα που επέλεξε να γίνει μάνα χωρίς σύντροφο στο πλευρό της. Η Σαρλίζ Θερόν υιοθέτησε μόνη δυο παιδιά, τον Τζάκσον και την Αυγούστα, τα οποία και μεγαλώνει μόνη.

9

Η Μαρινέλλα σε μία δύσκολη εποχή, αποφάσισε να κάνει αυτό που λίγες γυναίκες τολμούσαν και να σκεφτούν: απέκτησε παιδί εκτός γάμου και το μεγάλωσε μόνη της! Η μεγάλη κυρία του τραγουδιού απέκτησε την κόρη της, Τζωρτζίνα το 1973 μέσα από τη σχέση της με τον Φρέντυ Σαρπιέρη, ο οποίος "έφυγε" από τη ζωή, πριν λίγο καιρό. Η Μαρινέλλα χωρίς αμφιβολία, άνοιξε το δρόμο και σε άλλες ανύπαντρες μανούλες.

10

Το παράδειγμα της Μαρινέλλας ακολούθησε και η Έλενα Ναθαναήλ, επίσης σε μία δύσκολη εποχή. Η αξέχαστη ηθοποιός έζησε έναν μεγάλο έρωτα με τον επιχειρηματία, Γιώργο Τσαγκαράκη, ωστόσο όταν έμεινε έγκυος, δε θέλησε να τον παντρευτεί. Αποφάσισε να μεγαλώσει μόνη την κόρη της Ίνκα έχοντας άψογες σχέσεις με τον πατέρα της. Μαλιστα, η ιστορία αυτή είχε σχολιαστεί ποικιλοτρόπως αό τον Τύπο της εποχής

11

Η Βάνα Μπάρμπα απέκτησε την κόρη της, Φαίδρα Θεοδώρα μέσα από τη σχέση της με τον επιχειρηματία, Αναστάση Μαρασλή. Αν και τα πρώτα χρόνια πατέρας και κόρη είχαν επαφές, όπως έχει αποκαλύψει η ηθοποιός, όταν εκείνος απέκτησε άλλη οικογένεια, έκοψε τις επαφές με τη μικρή. Η Βάνα μεγαλώνει το παιδί μόνη της, ενώ οι δυο τους είναι πολύ δεμένες.

12

Η Πόπη Τσαπανίδου μεγάλωσε μόνη της και με πολλές δυσκολίες τις τρεις κόρες της, αφού ο πατέρας τους πέθανε από ηλεκτροπληξία, όταν εκείνες ήταν ακόμα μωρά. Η απίστευτη ιστορία της δημοσιογράφου έχει κάνει πολλές γυναίκες σε ανάλογη περίπτωση να αναθαρρύνουν, αφού είναι το καλύτερο παράδειγμα για όσες μανούλες μένουν ξαφνικά μόνες, χωρίς οικονομική στήριξη, βοήθεια και την αντρική παρουσία στην οικογένεια.

13

Η Μιμή Ντενίση, αν και δεν ήταν παντρεμένη, αποφάσισε να υιοθετήσει μόνη της ένα παιδί. Η Μαριτίνα είναι η μεγάλη αγάπη και απόλυτη προτεραιότητα της ηθοποιού.

14

Δυο παιδιά από δυο διαφορετικούς μπαμπάδες μεγαλώνει μόνη η Κέιτ Χάντσον καθώς καμία από τις δυο σχέσεις δεν κράτησε. Ο Ράιντερ, 12 χρονών σήμερα, είναι καρπός του έρωτά της με τον frontman των Black Crows, Κρις Ρόμπινσον και ο Μπίνγκαμ, 5 ετών σήμερα, καρπός του έρωτά της με τον πρώην αρραβωνιστικό της, frontaman των Muse, Ματ Μπέλαμι.

15


 

Η Βίκυ Σταυροπούλου μεγάλωσε μόνη την κόρη της, Δανάη. Αν και όπως έχει εξομολογηθεί η ιδια, δίπλα της είχε τον επιστήθιο φίλο της, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, άλλους φίλους της, αλλά και τον πατέρα της μικρής, με τον οποίο διατηρεί άψογες σχέσεις.



16

Ο Χιθ Λέτζερ πέθανε το 2009 από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Ήταν 29 ετών και άφησε πίσω του την κόρη του, Ματίλντα η οποία τότε ήταν τεσσάρων ετών. Όσο μεγαλώνει η μικρή, η οποία ζει με τη μαμά της, Μισέλ Γουίλιαμς θυμίζει όλο και περισσότερο τον πατέρα της. Στη φωτογραφία μαμά και κόρη με τον φίλο τους, Μάθιου Μόρισον

17

Η Μαρία Σολωμού απέκτησε το γιο της Αλέξανδρο από τη σχέση της με τον Μάριο Αθανασίου.Το ζευγάρι από επιλογή δεν παντρεύτηκε ποτέ, ενώ λίγο μετά τον ερχομό του γιου τους, χώρισαν. Η ηθοποιός μεγαλώνει μόνη το γιο της, έχοντας πάντα τη στήριξη και βοήθεια του πατέρα του.

18

Η Ντενιζ Ρίτσαρντ μεγαλώνει μόνη τις δυο κόρες που απέκτησε από τον γάμο της με τον Τσάρλι Σιν καθώς και τη μικρούλα που υιοθέτησε πριν από 4 χρόνια.

19

Γάμοι, αρραβώνες, δεσμοί πέρασαν αλλά η Μπριτνεϊ Σπίαρς συνεχίζει να μεγαλώνει μόνη τους δυο γιους της, Σον Πρέστον 10 και Τζέιντεν 9. Πατέρας των παιδιών ο Κέβιν Φέντερλαϊν, που υπήρξε παντρεμένος με τη βασίλισσα της ποπ από το 2004 έως το 2007

20

Η Έλλη Κοκκίνου μεγάλωνει μόνη το γιο της, Αλέξανδρο μετά το χωρισμό της με τον Παναγιώτη Βασιλειάδη. Στο μεγάλωμά του έχει δίπλα της τη μητέρα της, αλλά και τον επιχειρηματία, με τον οποίο πλέον οι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθεί πλήρως.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι διάσημοι που έκαναν σχέση με…ανήλικες κοπέλες! Ποιοι Έλληνες είναι ανάμεσά τους



Αγαπημένοι σταρ που έπεσαν θύματα ληστείας – Δείτε τις συγκλονιστικές τους ιστορίες



Τι κάνουν σήμερα οι νικητές των talent shows