Αγαπημένοι σταρ που έπεσαν θύματα ληστείας - Δείτε τις συγκλονιστικές τους ιστορίες

Αγαπημένοι σταρ που έπεσαν θύματα ληστείας - Δείτε τις συγκλονιστικές τους ιστορίες
Οι ληστές δεν ξεχωρίζουν τους φτωχούς από τους πλούσιους, ούτε τους επώνυμους απότον απλό κόσμο.

Οι ιστορίες επωνύμων που έπεσαν θύματα ληστών ή διαρρηκτών είναι πολλές. Κάποιοι κατάφεραν και ξέφυγαν, κάποιοι έχασαν πολύτιμα αντικείμενα ή χρήματα και κάποιοι έζησαν τον τρόμο και τη βιαιότητα.

1

Θύμα ληστείας είχε πέσει το 2015 και η Ελένη Μενεγάκη. Χρήματα και πιστωτικές κάρτες έκλεψαν άγνωστοι από το σκάφος της γνωστής παρουσιάστριας στο λιμάνι της Καλύμνου. Αν και ήταν μέρα μεσημέρι, ληστές εισέβαλαν σε αυτό παίρνοντας μαζί τους μεγάλο χρηματικό ποσό από την τσάντα της παρουσιάστριας καθώς επίσης και όλες τις πιστωτικές της κάρτες. Το γεγονός αυτό έγινε αντιληπτό από άνθρωπο που γνώριζε πως το σκάφος του ανήκε, είδε τους δυο ληστές να βγαίνουν και έτρεξε αμέσως να ειδοποιήσει το ζευγάρι.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που έπεσαν θύματα ληστείας. Πριν τέσσερα χρόνια είχαν κλέψει το πρώτο σκάφος τους το οποίο είχε αγοράσει ο Ματέο και κόστιζε 60.000 ευρώ.

2

Στο παραπέντε γλίτωσε τη ληστεία μέσα στο αυτοκίνητό του ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος κινούνταν στην περιοχή του Μενιδίου. Άγνωστοι προσπάθησαν να μπουν στο αυτοκίνητό του αλλά ευτυχώς οι ασφάλειες ήταν κατεβασμένες και δεν τα κατάφεραν.

3

Θύμα ληστείας έπεσε και η Έφη Σαρρή καθώς της επιτέθηκαν τρεις άγνωστοι άντρες έξω από το σπίτι της με σκοπό να την ληστέψουν όπως εξήγησε στην εκπομπή «Annitagr».

Μόλις πήγαινε να ξεκλειδώσει την πόρτα του σπιτιού της, τρεις άντρες ηλικίας 18 με 25 της όρμησαν με τον έναν να της κλείνει το στόμα και οι άλλοι δύο να προσπαθούν να μπουν στο σπίτι. Η τραγουδίστρια κατάφερε να ουρλιάξει και οι ληστές το έβαλαν στα πόδια.

4

Θύμα ληστείας μέσα στο 2015 έπεσε η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Η ίδια είχε εξηγήσει στο Facebook:

Περίεργες οι μέρες που ζούμε... Άφησα το αυτοκίνητό μου για πέντε λεπτά στον πεζόδρομο Σταδίου και Σανταρόζα (πιο κέντρο πεθαίνεις) και γυρίζοντας βρήκα το τζάμι σπασμένο και φυσικά έλειπε ο υπολογιστής που τον είχα βάλει κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού και δεν υπήρχε περίπτωση να τον δει ανθρώπου μάτι. Η Αστυνομία μου είπε λοιπόν ότι έχουν ανιχνευτή ηλεκτρονικών συσκευών και γι’ αυτό εντόπισαν τον υπολογιστή κι έσπασαν μόνο το δικό μου αυτοκίνητο. Μην αφήνετε τίποτα μέσα στο αυτοκίνητο (κινητά κλπ) γιατί ακόμα κι αν είναι πολύ καλά κρυμμένα τα βρίσκουν. Φτάνοντας δε στο σπίτι μου βλέπω πυροσβεστική, αστυνομία κι ο καπνός τόσο πηχτός που δεν μπορούσες να ανασάνεις. Είχαν βάλει φωτιά στον κάδο απέναντι απ την πολυκατοικία μου!! Μάλλον δεν ήταν η μέρα μου, ε;!!», έγραψε η ηθοποιός.

5

Mέσα στο 2015 έπεσε θύμα ληστείας η Λίτσα Πατέρα. Ιδού τι εξήγησε η ίδια:

«Το ωραίο είναι ότι εμείς στην πολυκατοικία που είναι επί της Βασιλίσσης Σοφίας, έχει πρεσβεία κάτω με κάμερες, με κόσμο, έχει φύλαξη, εγώ έχω κάμερες μέσα στο σπίτι. Όμως είχαμε κάνει το λάθος και δεν είχαμε κλειδώσει. Έφυγε η κοπέλα και δεν κλείδωσε. Χωρίς εργαλεία, χτύπησε την πόρτα με τον ώμο του ο άνθρωπος που θα δούμε και μπήκε μέσα. Εγώ ήμουν στην κρεβατοκάμαρα.

Άκουσα έναν ψιλοθόρυβο, λέω γύρισε η κοπέλα και βγαίνω έξω σιγά σιγά και όπως πήγα προς την πόρτα τη βλέπω μισάνοιχτη, καταλαβαίνω ότι κάτι γίνεται και γυρίζω δεξιά που είναι μία κρεβατοκάμαρα και βλέπω μέσα αυτόν τον κύριο. Ντυμένος καταπληκτικά. Βγήκα έξω. Η αστυνομία λέει πάντοτε να βγαίνετε έξω και αρχίζω βεβαίως να φωνάζω και αρχίζουν και οι σειρήνες και έφυγε τρέχοντας».

6

Σύμφωνα με την αστυνομία, ερευνάται ακόμα αν μεταξύ των ληστειών που είχε διαπράξει η συγκεκριμένη σπείρα, είχε χτυπήσει και τις ηθοποιούς Μαρία Αλιφέρη και Νόνικα Γαληνέα, την τραγουδίστρια Ελένη Δήμου, αλλά και συγγενικό πρόσωπο υπουργού.

Σπείρα ληστών από τη Γεωργία είχαν ταράξει δεκάδες επωνύμους μεταξύ τους και η Μαρία Αλιφέρη η οποία είχε εξομολογηθεί:

«Καταστράφηκα μετά από αυτή τη ληστεία που έγινε στο σπίτι μου, μου πήραν τα πάντα, τους κόπους μίας ολόκληρης ζωής, μου έκλεψαν ότι είχα και δεν είχα και αγωνίστηκα όλα αυτά τα χρόνια με πολύ κόπο να αποκτήσω, είμαι ακόμη τόσο ταραγμένη δε νομίζω ότι εύκολα μπορεί κανείς να ξεπεράσει κάτι τόσο δραματικό και τραγικό».

Από τους ίδιους ληστές είχαν πληγεί και η Νόνικα Γαληνέα και η Ελένη Δήμου.

7

Θύμα ληστείας, μέσα στο διαμέρισμά του στη Κηφισιά, έπεσε ο Ανδρέας Φουστάνος πριν μερικά χρόνια.

Άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι του, στις 2 τα ξημερώματα, την ώρα που ο γνωστός πλαστικός χειρουργός κοιμόταν.

Οι ληστές, αφού τον ακινητοποίησαν με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό πόσο καθώς και κοσμήματα.

8

Θύμα ληστείας έπεσε το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής ty 2016 η διάσημη αισθητικός Τέτα Καμπουρέλη.
Άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στις 20:20 το βράδυ στο σπίτι της στη Βάρη και αφού ξυλοκόπησαν άγρια τον σύζυγο της και χτύπησαν την ίδια, άρπαξαν χρήματα και τιμαλφή. Στα λάφυρα των ληστών βρέθηκε επίσης το χρηματοκιβώτιο που βρισκόταν στο σπίτι με το περιεχόμενό του. Η αξία των κλοπιμαίων εκτιμάται ότι υπερβαίνει τα 100.000 ευρώ. Πριν λίγες μέρες είχαν δημοσιευθεί φωτογραφίες του σπιτιού της κ. Καμπουρέλη σε περιοδικό.

9

Η Κατερίνα Λάσπα τα τελευταία χρόνια διατηρεί ένα από τα πιο γνωστά μπαράκια του Χαλανδρίου. Πριν μερικά χρόνια, κάποιοι από τους εργαζόμενους του μπαρ του Χαλανδρίου γνωρίζοντας πού φυλάσσονταν οι εισπράξεις , κατάφεραν να αποσπάσουν περίπου 40.000 ευρώ χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

10

Θύμα ληστείας στο κέντρο της Αθήνας με τον πιο άδοξο τρόπο έπεσε η Βάνα Μπάρμπα to 2015! H δημοφιλής ηθοποιόςεπιστρέφοντας αεροπορικώς από Θεσσαλονίκη, όπως ήταν με τις αποσκευές της, βρέθηκε στο θέατρο. Bγαίνοντας από το αμάξι της φίλης της, και με σκοπό να μεταφέρει τη βαλίτσα της εντός του θεάτρου, χρειάστηκαν λίγα μόνο δευτερόλεπτα, για να κάνει «φτερά». Έχοντας τη αφήσει στο πεζοδρόμιο και μέχρι να κάνει μερικά βήματα για να πάρει και τη δεύτερη τσάντα της, ο «αετονύχης» που φέρεται να παρακολουθούσε τις δύο γυναίκες, κινήθηκε αστραπιαία, κλέβοντας τη βαλίτσα, που περιείχε σημαντικά αντικείμενα αξίας της ηθοποιού, εκ των οποίων κοσμήματα αλλά και έγγραφα.

11

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στην προσπάθειά του να εντοπίσει και να σταματήσει τους διαρρήκτες γειτονικής σε αυτόν κατοικίας στη Ν. Ερυθραία έπεσε θύμα τους. Τον ανάγκασαν με τα καλάσνικοφ στο χέρι να κατέβει από το πολυτελές τζιπ του για να το χρησιμοποιήσουν για τη διαφυγή τους. Το αυτοκίνητο βρέθηκε τελικά κατεστραμμένο σε δασική περιοχή του Κορωπίου, αφού ανατράπηκε λόγω υπερβολικής ταχύτητας.

12

Η Δούκισσα Νομικού δεν μπόρεσε να κρύψει το σοκ που υπέστη όταν συνειδητοποίησε ότι άγνωστοι είχαν ανοίξει με κατσαβίδι την πόρτα του αυτοκινήτου της. Στη συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται για μια πολύ περίεργη διάρρηξη, αφού οι κακοποιοί δεν πήραν απολύτως τίποτα από το αμάξι της όμορφης παρουσιάστριας. Το μόνο που έκαναν ήταν να ανοίξουν το ντουλαπάκι, πετώντας τα χαρτιά που υπήρχαν μέσα, ενώ δεν σημειώθηκε καμιά άλλη απώλεια.

Journalist and TV presenter Stavros Theodorakis presented the new party, called the River,  at a press conference in Athens on March 4, 2014 / Ðáñïõóßáóç ôïõ êüììáôïò ôïõ Óôáýñïõ ÈåïäùñÜêç, Ôï ÐïôÜìé

Μια τσάντα με έναν πολύ σημαντικό σκληρό δίσκο και μια φωτογραφική μηχανή είχαν έβαλαν στο μάτι οι κλέφτες που διέρρηξαν το αυτοκίνητο της οπερατέρ της εκπομπής «Πρωταγωνιστές», όταν ακόμα ο Σταύρος Θεοδωράκης ήταν δημοσιογράφος και όχι πολιτικός. Το περιεχόμενο των κλοπιμαίων ήταν τόσο σημαντικό ώστε συνεργάτες του παρουσιαστή κόλλησαν αφίσες με τηλέφωνα επικοινωνίας, προσφέροντας χρηματικό ποσό για όποιον βρει το σκληρό δίσκο.

14

Η Έλενα Παπαρίζου, πριν μερικά χρόνια έγινε πρωταγωνίστρια μιας πολύ δυσάρεστης κατάστασης. Γυρνώντας στο σπίτι της μια μέρα κατάλαβε ότι είχαν εισβάλει κλέφτες κάνοντας το χώρο άνω κάτω! «Είναι σκέτος βιασμός να βλέπεις το χώρο σου έτσι», είχε γράψει η Έλενα στο Τwitter, ευχαριστώντας παράλληλα τους θαυμαστές της για τη διαδικτυακή συμπαράσταση. Οι διαρρήκτες, πάντως, δεν έφυγαν άπραγοι από το σπίτι της διάσημης τραγουδίστριας, αφού κατάφεραν να αποσπάσουν περίπου 4.000 ευρώ, κοσμήματα αλλά και το διαβατήριό της.

15

Tο Φεβρουάριο του 2011 από την είδηση της άγριας επίθεσης που δέχτηκε ο Στέλιος Μάινας στο κέντρο της Αθήνας από κακοποιούς που προσπάθησαν να τον ληστέψουν. Ο ταλαντούχος ηθοποιός είχε βγάλει, όπως κάθε βράδυ, το σκύλο του βόλτα στην πλατεία Βικτωρίας και μιλούσε στο κινητό, όταν ομάδα αλλοδαπών τού έκλεισε το δρόμο και άρχισε να τον χτυπά, προσπαθώντας να του αποσπάσει το κινητό.

16

Θύματα ληστείας είχαν πέσει το Μάιο του 2011 ο Αλέκος Συσσοβίτης και ο Ηλίας Πανταζόπουλος. Οι δύο φίλοι περπατούσαν αργά το βράδυ στην περιοχή της Ομόνοιας παρέα με μια νεαρή κοπέλα όταν πέντε αλλοδαποί άντρες τούς επιτέθηκαν για να τους ληστέψουν. Οι δύο άντρες αντιστάθηκαν προσπαθώντας να προστατέψουν τη νεαρή φίλη τους και τους εαυτούς τους, αλλά το σπασμένο μπουκάλι που κρατούσαν οι δράστες δεν τους άφησε και πολλά περιθώρια. Άρπαξαν την τσάντα της κοπέλας και εξαφανίστηκαν, αφού πρώτα, στη διάρκεια της πάλης, χτύπησαν τον ηθοποιό και τον παραγωγό.

17

Έξι φορές έχει βρεθεί στο στόχαστρο διαρρηκτών το σπίτι της ηθοποιού Τιτίκας Σαριγκούλη, γνωστής από το ρόλο της γιαγιάς σε πολλές ελληνικές σειρές!

«Έχω κάνει το σπίτι μου στρατόπεδο συγκέντρωσης. Από συρματόπλεγμα σε συρματόπλεγμα πάμε, μόνο περιστρεφόμενο προβολέα δεν έχω βάλει! Όπου να ‘ναι, θα έρθει κι αυτός», είπε η ίδια, περιγράφοντας τις στιγμές που ήρθε αντιμέτωπη με τους κακοποιούς.

18

Θύμα ληστείας για πέμπτη φορά είχε πέσει η Έλενα Παπαβασιλείου. Άγνωστοι έσπασαν τα παράθυρα του αυτοκινήτου της προκειμένου να το κλέψουν. «Νεύρα, στεναχώρια, αγανάκτηση... Πέμπτη φορά που μου έσπασαν το αυτοκίνητο! Μα πώς κατάντησαν έτι τη χώρα μας» έγραψε χαρακτηριστικά και ανέβασε την εν λόγω φωτογραφία!

19

Θύμα ληστείας είχε πέσει ο Νίκος Χατζηνικολάου το 2005 από διαρρήκτες που μπήκαν στο σπίτι τους στη Ν. Ερυθραία και πήραν ο, τι βρήκαν μπροστά τους. Τρεις χιλιάδες ευρώ, ένα κινητό, ένα dvd. Οι φήμες ήθελαν το ζευγάρι Χατζηνικολάου - Τσολακάκη να έπεσαν θύματα ληστείας ενώ κοιμόντουσαν.

20

Θύμα ληστείας έπεσε το 2012 και η Μαρία Μπακοδήμου. Της έκλεψαν την τσάντα κι έμεινε χωρίς κινητό, ενώ φρόντισε να ενημερώσει μέσω Twitter η ίδια τους φίλους της για το κακό που τη βρήκε.

Αλλά και ότι οι ίδιοι δεν θα μπορούν να την βρίσκουν. «Ωραία ξεκίνησε η εβδομάδα! Μου κλέψανε την τσάντα! Ιουυυ έχω σκάσει! Αν δεν με βρίσκετε δεν έχω κινητό», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπακοδήμου.

21

Θύμα ληστείας έπεσε η Τάμτα τto 2012. Η νεαρή τραγουδίστρια είχε βγει σε ένα μπαρ, αλλά τελικά η διασκέδαση της βγήκε... ξινή. Κάποιος της έκλεψε την τσάντα και στο τέλος γύρισε στο σπίτι με ταξί, αφού μέσα σε αυτήν είχε τα κλειδιά του αυτοκινήτου!

Πάντως η Τάμτα δεν πτοήθηκε από την κακοτυχία της. Και φρόντισε να ενημερώσει τους φίλους της στο Twiiter για την περιπέτειά που έζησε.

"Έφυγα από το σπίτι με το αμάξι μου και με την τσάντα μου και γύρισα πίσω με το ταξί και χωρίς τσάντα! Παρ’ όλα αυτά πέρασα καλά απόψε. Goodnight» Άμα είσαι αισιόδοξος άνθρωπος....

22

Θύμα κλοπής έπεσε το 2014 στο Λουτράκι η Έλσα Τόλη αφού δράστης κατάφερε να παραβιάσει το αυτοκίνητο του πρώην μοντέλου με αποτέλεσμα να κλέψει... από το εσωτερικό ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου αλλά και ένα ρολόι αξίας από το ντουλαπάκι στη θέση του συνοδηγού. Η κ. Τόλη αντιλήφθηκε τον δράστη και με σκοπό να τον φτάσει, άρχισε να τον κυνηγά. «Τον κυνήγησα αλλά ευτυχώς δεν τον έπιασα γιατί ποτέ δεν ξέρεις…» Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου που κινητοποιήθηκαν άμεσα εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη της κλοπής μέσα σε λίγες ώρες.

23

Θύμα ληστείας έπεσε το2011 ο Φαίδων Γεωργίτσης μέσα στο ίδιο του το σπίτι, στο Κορωπί. Τρεις άντρες μπήκαν σε αυτό από το παράθυρο και με την απειλή μαχαιριών και κατσαβιδιών , απαίτησαν να τους πει που έχει χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα… Ο ηθοποιός ήταν σε κατάσταση σοκ, ενώ φοβήθηκε για τη ζωή του. Μάλιστα, λόγω της κατάστασης του την επόμενη μέρα ακύρωσε την εμφάνιση του σε μία τιμητική εκδήλωση.

Και μην ξεχνάμε ότι δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τη θρασύτατη και υπό την απειλή όπλων ληστεία στο σπίτι του Ανδρέα Φουστάνου.

24

Θύμα ληστείας είχε πέσει το 2007 η Άντζελα Δημητρίου, η οποία ενώ πήγαινε στο μαγαζί που άδει, δυο κλεφτρόνια της έκλεψαν την τσάντα. Επρόκειτο για μια πανάκριβη τσάντα που μέσα εκτός από μετρητά και κάρτες είχε και πανάκριβα κοσμήματα.

Οι κλέφτες ήταν με την μηχανή τους και πάνω σε ένα φανάρι, έσπασαν το τζάμι κι έκλεψαν την τσάντα.

25

Στις αρχές του 2016 έπεσε θύμα ληστείας ο Μάκης Πουνέντης. Ο Πουνέντης είχε πάει για ψώνια σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων. Αφού αγόρασε δώρα για τον ίδιο και για τους φίλους του, πήγε τις τσάντες στο αυτοκίνητο του, και ο ίδιος επέστρεψε στο εμπορικό για καφέ. Όταν επέστρεψε για να πάρει το αυτοκίνητο, διαπίστωσε ότι το είχαν ανοίξει και είχαν πάρει τις σακούλες με τα ψώνια.

26

Μαζί με τον 8χρονο γιο του, Μάξιμο, πέρασε τις διακοπές του Πάσχα 2016 στη Μύκονο ο Πέτρος Κωστόπουλος. Όταν όμως επέστρεψε την Τρίτη του Πάσχα, τον περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη. Άγνωστοι είχαν παραβιάσει και σπάσει τη τζαμαρία του σπιτιού του στον πρώτο όροφο, ενώ όλα τα τιμαλφή προσωπικά του αντικείμενα είχαν κάνει φτερά.

Κοσμήματα που είχε από την εποχή που πρωτοξεκίνησε την καριέρα του, οικογενειακά κειμήλια των γονιών του, δώρα συναισθηματικής αξίας από τη Τζένη, τα χαρακτηριστικά δαχτυλίδια του με τις νεκροκεφαλές, μπρασελέ, μενταγιόν, ρολόγια, ακόμα και τα περίφημα κλιπ για τις γραβάτες του ξάφρισαν οι επιτήδειοι εισβολείς.

Πηγή: womenonly.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι τέσσερις σύζυγοι και η πολυτάραχη οικογενειακή ζωή του θρύλου του μποξ



Ανατριχιαστικό! Δείτε τι κοινό είχαν ο Ντίνος Ηλιόπουλος, ο Μουστάκας και ο Νίκος Σεργιανόπουλος


Σαν σήμερα έφυγε ο μεγάλος Ντίνος Ηλιόπουλος ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα για την υπέροχη ζωή του…