Zara: Τα 5 τζιν παντελόνια που θα βλέπεις παντού - Με έκπτωση 40%

Σε λίγο θα είναι σίγουρα sold-out

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Shutterstock
Shutterstock

Είναι αυτή η... μαγική εποχή που έχεις έναν λόγο παραπάνω για να φοράς τζιν παντελόνι. Όχι φυσικά ότι χρειάζεσαι κάποιον, αλλά είναι μια τύποις δικαιολογία σε όσους σου λένε "μα όλο τζιν φοράς"! Για τους επόμενους μήνες, λοιπόν, σημείωσε ότι δεν θα το βγάλεις από πάνω σου (και με τη βούλα, δηλαδή), αφού στο Zara θα βρεις τα 5 τζιν παντελόνια που θα βλέπεις παντού και μάλιστα με έκπτωση 40%.

Τα σχέδια που θα ανακαλύψεις στο Zara είναι αυτά που βλέπεις ήδη στο Instagram και στο street style, που έχουν ήδη γίνει μανία ανάμεσα στις fashionistas, που τα φοράνε το ίδιο καλά από το πρωί ως το βράδυ, κάνοντας άπειρους συνδυασμούς.

Οπότε, ένα μοδάτο και σούπερ στυλάτο τζιν παντελόνι κυριαρχεί στους δρόμους του κόσμου και αποτελεί τη Νο1 επιλογή των κοριτσιών της μόδας για τη mid-season, ενώ μην ξεχνάς πως το double-denim trend είναι αυτό που θα καθορίσει τους επόμενους μήνες τις τάσεις.

Έτσι είναι ευκαιρία να αποκτήσεις και τα 5 τζιν παντελόνια από το Zara, με έκπτωση 40%, πριν γίνουν sold-out, αφού θα τα φοράς στο repeat όλη τη σεζόν, ειδικά με το τοπ των 6,95 ευρώ από τα Zara, δημιουργώντας stylish casualwear σύνολα αλλά και μοδάτα βραδινά outfits, με εντυπωσιακά τοπ και ψηλοτάκουνα.

5 τζιν παντελόνια Zara με έκπτωση 40% που θα βλέπεις παντού

Το 2024, και ειδικά την άνοιξη-καλοκαίρι, συνυπάρχουν και διασταυρώνονται διαφορετικές τάσεις στο τζιν, ακόμη και αντίθετες. Συγκεκριμένα, γινόμαστε μάρτυρες της επιστροφής των σχεδίων από τις δεκαετίες του '90 και του 2000:

Από τη μια, το χαμηλόμεσο στενό τζιν (που νομίζαμε ότι δεν θα ξαναδούμε), που ανέδειξε η Miu Miu, από την άλλη, το κάπρι, κάτι ανάμεσα σε βερμούδες και κολάν, που ετοιμάζεται να κατακτήσει τα πιο διάσημα τουριστικά θέρετρα αυτό το καλοκαίρι - και όχι μόνο.

Και μετά είναι τα χαλαρά, άνετα και δροσερά wide-leg, που αγαπήθηκαν πολύ από celebs και fashionistas, να είναι αδιαμφισβήτητα οι πρωταγωνιστές. Γιατί τα λέω αυτά; Ακριβώς επειδή και τα 5 τζιν παντελόνια Zara ανήκουν στις τάσεις αυτές, οπότε όποιο κι αν είναι το στυλ σου, όλα ταιριάζουν στα υπόλοιπα ρούχα της ντουλάπας σου.

τζιν zara

denim zara

Wide-leg, €17,99 - Θα το βρεις εδώ

τζιν καμπάνα zara

ψηλόμεσο τζιν

Ψηλόμεσο, €17,99 - Θα το βρεις εδώ

zara denim flared

τζιν καμπάνα zara

Καμπάνα, €17,99 - Θα το βρεις εδώ

cropped denim zara

denim zara

Cropped, €17,99 - Θα το βρεις εδώ

white denim zara

λευκό τζιν

Straight, €17,99 - Θα το βρεις εδώ