Ελεονώρα Μελέτη: Ξέσπασε σε κλάματα με την έκπληξη του συζύγου της, Θοδωρή Μαροσούλη - «Φέρτε χαρτομάντηλο! Δεν είναι ντροπή»

Δεν κατάφερε να συγκρατήσει την συγκίνηση της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελεονώρα Μελέτη: Ξέσπασε σε κλάματα με την έκπληξη του συζύγου της, Θοδωρή Μαροσούλη - «Φέρτε χαρτομάντηλο! Δεν είναι ντροπή»

Η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω το βράδυ της Πέμπτης 25/4. Λίγο πριν αρχίσει για τα καλά η "μάχη" για τις Ευρωεκλογές, όπου είναι υποψήφια με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και μετά την αποχώρηση της από το Mega Καλημέρα (δείτε είπε την τελευταία ημέρα που βγήκε στον αέρα), μίλησε για όλους και για όλα.

Η παρουσιάστρια που πλέον θέλει να ασχοληθεί και με την πολιτική, αναφέρθηκε τόσο στο νέο της αυτό ξεκίνημα, αλλά και στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί κατά καιρούς στα social media, για τα οποία όπως ανέφερε έχει κρατήσει αρχείο.

«Έχω σίγουρα την κοινωνική σπονδυλική στήλη, η οποία διέπεται από πολύ συναίσθημα, πολλή ενσυναίσθηση, πολλή κατανόηση και θεωρώ ταυτόχρονα ότι έχω και κάποιες άλλες κοινωνικές ικανότητες οι οποίες συνδυαστικά μπορούν να φέρουν ένα αποτέλεσμα. Έχω συγκεκριμένη ατζέντα με την οποία θέλω να καταπιαστώ και θέλω να επικεντρωθώ σε αυτήν.

Θα στοχεύσω σε αυτές επιτροπές που είναι πολύ συγκεκριμένες που επικεντρώνονται κυρίως στη διαχείριση ζητημάτων που αφορούν στα ανθρώπινα δικαιώματα, στη θέση της γυναίκας, στην αντιμετώπιση της βίας, στα παιδιά και στον εργασιακό χώρο. Έχω γνώση, έχω κατάρτιση. Όλα αυτά τα κοινωνικά ζητήματα και είμαι 100% σίγουρη ότι τα γνωρίζω και μπορώ να τα διαχειριστώ και έχω και την κατάρτιση για τον κόσμο που δεν το γνωρίζει αυτό», ανέφερε αρχικά σχετικά με την ενασχόληση της με την πολιτική η Ελεονώρα Μελέτη.

Η τρυφερή έκπληξη του συζύγου της Ελεονώρας Μελέτη

Σε κάποιο σημείο της συνέντευξης στον αέρα του ΑΝΤ1, η Ελεονώρα Μελέτη δέχτηκε μια πολύ συγκινητική έκπληξη από τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη. Συγκεκριμένα, ο παραγωγός μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για την γυναίκα του. Εξομολογήθηκε το πως γνωρίστηκαν, πως ερωτεύτηκαν αλλά και για την κόρη του.

«Είχε έρθει σε μια παραγωγή να παρακολουθήσει την παράσταση. Με τον που την είδα, είδα κάποια πράγματα στο πρόσωπο της. Επειδή δεν ήμουν της τηλεόρασης, ήξερα ότι είναι στην τηλεόραση αλλά δεν ήξερα το μέγεθος. Είχαμε πάει για φαγητό στο κέντρο της Αθήνας όπου, με το που ήρθε, ξεκινήσαμε να μιλάμε και τελείωσε η βραδιά χωρίς να υπάρχει κανένας άλλος στην παρέα μας. Από εκείνη την παρέα ήξερα ότι θα είναι η μητέρα των παιδιών μου, η σύντροφος μου, η γυναίκα που θα με ακολουθήσει για το υπόλοιπο της ζωής μου.

Έρχομαι από μια οικογένεια που προέρχεται από το χώρο του θεάματος. ήξερα τι σημαίνει φωτογραφίες αλλά σε καμία περίπτωση σε αυτό το μέγεθος. Όταν έχεις βρει τον άνθρωπο σου, αυτά είναι μικρές λακουβίτσες στην πορεία σου. Η Ελεονώρα είναι γνήσιος άνθρωπος, δεν προσποιείται. Πολλές φορές προσπαθεί να κρατάει προβλήματα έξω από το σπίτι.

Δείτε επίσης: «Δείτε πως μιλάει για ένα βρέφος! Δείτε και θαυμάστε» - Έξαλλος ο Θοδωρής Μαροσούλης με το απαράδεκτο σχόλιο στη φωτογραφία με την κόρη του

Η γέννηση της κόρης μας ήταν το απόγειο στη σχέση μας. Είναι το απόγειο της ευτυχίας και της ολοκλήρωσης. Με το που γνωριστήκαμε, μετά από δυο μήνες, η Ελεονώρα έμεινε έγκυος άρα δεν έχουμε την ζωή πριν και μετά. Έχουμε την ζωή μόνο μετά, πολύ λίγο πριν. Η έννοια της μάνας από όλες τις απόψεις, σε όλα βάζει τη ζωή της πίσω και πρώτα το παιδί», εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Μαροσούλης.

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν γινόταν να μην σχολιάσει το γεγονός πως η Ελεονώρα Μελέτη είχε ξεσπάσει σε κλάματα και της είχε φύγει λίγο το μακιγιάζ. Τότε είπε «Φέρτε μας κανένα χαρτομάντηλο, παιδιά. Δεν είναι ντροπή! Φέρτε μας κανένα χαρτομάντηλο», αφού η καλεσμένη του δεν μπορούσε να μιλήσει από συγκίνηση.