Θοδωρής Μαροσούλης: «Δείτε πως μιλάει για ένα βρέφος! Δείτε και θαυμάστε» - Έξαλλος με το απαράδεκτο σχόλιο στη φωτογραφία με την κόρη του

Ξέσπασε δημόσια, πράγμα που συμβαίνει σπάνια...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά) / Instagram / Ελεονώρα Μελέτη (δεξιά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά) / Instagram / Ελεονώρα Μελέτη (δεξιά)

Ο Θοδωρής Μαροσούλης, πριν από μερικές ημέρες δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με την κόρη που έχει αποκτήσει μαζί με την Ελεονώρα Μελέτη, Αλεξάνδρα, στην οποία έγραψε μία πολύ τρυφερή αφιέρωση. Τα περισσότερα σχόλια ήταν θετικά και ο κόσμος τον αποθέωνε για τα όμορφα λόγια του. Υπήρχε, ωστόσο, ένα μήνυμα κάτω από την ανάρτηση που τον εξόργισε.

Δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί, λοιπόν, και έτσι την Παρασκευή το πρωί, δημοσίευσε το προφίλ του το σχόλιο που του έγραψε μία άγνωστη για εκείνον γυναίκα, με το όνομα και τα στοιχεία της να φαίνονται και της απάντησε ξεμπροστιάζοντάς την για τον τρόπο που μιλάει για ένα βρέφος.

Το απαράδεκτο σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία του Θοδωρή Μαροσούλη με την κόρη του

«Παιδί μου…

Κανένας πόνος δεν είναι μεγαλύτερος για εμένα από τον δικό σου πόνο, καμία χαρά μεγαλύτερη από τον δικό σου θρίαμβο, καμία αναστάτωση μεγαλύτερη από τη δική σου ταραχή, καμία απελπισία μεγαλύτερη από τη δική σου παραίτηση. Κανένα συναίσθημα δεν συγκρίνεται με αυτό που μου προκαλείς εσύ, καμία εμπειρία δεν πλησιάζει καν την εμπειρία να σε μεγαλώνω, κανένα ταξίδι δεν θα προτιμούσα να κάνω από το να είμαι δίπλα σου, καμία περιπέτεια δεν θα προτιμούσα από το να σε βλέπω να μεγαλώνεις. Εσύ, αγαπημένο μου παιδί, είσαι ο μεγαλύτερος δάσκαλος. Μέσα από σένα μαθαίνω πως να αγαπάω χωρίς έλεγχο πως να φροντίζω χωρίς να κατέχω και πως να μεγαλώσω εγώ πριν μεγαλώσω εσένα….»

Δεν ξέρω σε ποιον ανήκουν αυτά τα υπέροχα λόγια αλλά πρώτη φορά ταυτίζομαι τόσο πολύ με σκέψεις και συναισθήματα και φυσικά το αφιέρωσα στην κοράκλα μου! Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα», γράφει ο ίδιος στην ανάρτησή του (δείτε εδώ το φαντασμαγορικό πάρτι που της ετοίμασαν).

Και το σχόλιο της άγνωστης γυναίκας ανέφερε: «Αλλήθωρο το παιδί».

«Είμαι ένας άντρας που αυταπόδεκτα αγαπάει τις γυναίκες. Η κοινωνία όμως δεν θα αλλάξει ποτέ αν οι ίδιες οι γυναίκες δεν σταματήσουν να είναι τοξικές μεταξύ τους αλλά και στα παιδιά. Δείτε εδώ. Δείτε πως μιλάει για ένα βρέφος. Δείτε και θαυμάστε», σημείωσε με τη σειρά του στο story που έκανε.

Δείτε επίσης: Ελεονώρα Μελέτη - Το δύσκολο βράδυ που πέρασε: «Δεν έχω κοιμηθεί γιατί ήμουν στο νοσοκομείο με τον άνδρα μου...»

Αρνητικό σχόλιο για κόρη Μαροσούλη Μελέτη