Ελεονώρα Μελέτη & Θοδωρής Μαροσούλης: Στιγμές ευτυχίας στο σπίτι τους - Στήθηκε ολόκληρο πάρτι για τα γενέθλια της κόρης τους

Κλείνει τα 6!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το Σάββατο 13/4 ήταν μια ιδιαίτερη μέρα για την οικογένεια της Ελεονώρας Μελέτη και του Θοδωρή Μαροσούλη μιας και η αγαπημένη τους κόρη, Αλεξάνδρα είχε τα γενέθλιά της και έτσι το σπίτι τους γιόρταζε!

Μπορεί να έχει προηγηθεί το ατύχημα του συζύγου της παρουσιάστριας (δείτε εδώ τι συνέβη), ωστόσο αυτό δεν πτόησε σε καμία περίπτωση τον Θοδωρή Μαροσούλη να κάνει μια τρυφερή ανάρτηση στο instagram για τα γενέθλια της Αλεξάνδρας.

Η ανάρτηση του Θοδωρή Μαροσούλη για τα γενέθλια της κόρης του

«Παιδί μου
Κανένας πόνος δεν είναι μεγαλύτερος για εμένα από τον δικό σου πόνο, καμία χαρά μεγαλύτερη από τον δικό σου θρίαμβο, καμία αναστάτωση μεγαλύτερη από τη δική σου ταραχή, καμία απελπισία μεγαλύτερη από τη δική σου παραίτηση. Κανένα συναίσθημα δεν συγκρίνεται με αυτό που μου προκαλείς εσυ, καμία εμπειρία δεν πλησιάζει καν την εμπειρία να σε μεγαλώνω, κανένα ταξίδι δεν θα προτιμούσα να κάνω από το να είμαι δίπλα σου, καμια περιπέτεια δεν θα προτιμούσα από το να σε βλέπω να μεγαλώνεις.

Εσυ, αγαπημένο μου παιδί, είσαι ο μεγαλύτερος δάσκαλος. Μέσα από σένα μαθαίνω πως να αγαπάω χωρίς έλεγχο πως να φροντίζω χωρίς να κατέχω και πως να μεγαλώσω εγώ πριν μεγαλώσω εσένα….»
Δεν ξέρω σε ποιον ανήκουν αυτά τα υπέροχα λόγια αλλά πρώτη φορά ταυτίζομαι τόσο πολύ με σκέψεις και συναισθήματα και φυσικά το αφιέρωσα στην κορακλα μου! Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα», έγραψε ο Θοδωρής Μαροσούλης.

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη με τη σειρά της δημοσίευσε ένα βίντεο από το πάρτι που έχει διοργανωθεί για τα γενέθλια της κόρης της, Αλεξάνδρας που κλείνει σήμερα τα 6 της χρόνια!

«Η Αλεξάνδρα γίνεται 6», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.