Ελεονώρα Μελέτη: Ατύχημα για τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη (Βίντεο)

Το έκανε γνωστό η παρουσιάστρια με μια ανάρτηση στο instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε γνωστό με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την Παρασκευή 12/4, πως ο σύζυγός της, Θοδωρής Μαροσούλης έχει ένα ατύχημα στο πόδι του και αναγκάζεται να περπατάει με πατερίτσες.

Όπως φαίνεται ο θεατρικός παραγωγός ανεβαίνει τις σκάλες του σπιτιού του παρά το ατύχημα και παράλληλα η παρουσιάστρια τον απαθανατίζει με το κινητό της. Μέσα μάλιστα από το μήνυμα, που έγραψε η Μελέτη για τον Μαροσούλη αντιλαμβάνεται κανείς το πόσο πολύ τον θαυμάζει.

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος, που ο Θοδωρής Μαροσούλης περπατάει με πατερίτσες, αλλά ούτε και ο τρόπος που έπαθε το ατύχημά του (δείτε εδώ αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο του ζευγαριού).

Το βίντεο που δημοσίευσε η Ελεονώρα Μελέτη για το ατύχημα του Θοδωρή Μαροσούλη

«Η γέφυρα έπεσε. Αλλά δεν πέφτει ποτέ πραγματικά», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.

Η ειλικρίνεια στη σχέση τους

Η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Τετ α Τετ" του Τάσου Τρύφωνος, το απόγευμα της Κυριακής 31/3/24 μιλώντας μεταξύ άλλων για την ειλικρίνεια στη σχέση της με τον Θοδωρή Μαροσούλη.

«Συνήθως τα μηνύματα που στέλνουν στον Θοδωρή μου τα δείχνει. Και όταν είναι παρατραβηγμένα -τίποτα φωτογραφίες και τέτοια- μου τα δείχνει και γελάμε. Αλλά όχι για να κοροϊδέψουμε το πρόσωπο που τα στέλνει, αλλά γιατί αναρωτιόμαστε, για ποιο λόγο να το κάνει αυτό απεγνωσμένα ένα κορίτσι, για ποιο λόγο να δείξει ότι είναι τόσο απεγνωσμένα διαθέσιμο σε έναν άνθρωπο ο οποίος είναι παντρεμένος με παιδιά; Και λέμε "τι κρίμα για αυτό το κορίτσι ή τον άντρα που θα στείλει μια φωτογραφία με επίμαχα σημεία», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.