Ελεονώρα Μελέτη - Το δύσκολο βράδυ που πέρασε: «Δεν έχω κοιμηθεί γιατί ήμουν στο νοσοκομείο με τον άνδρα μου...»

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελεονώρα Μελέτη - Το δύσκολο βράδυ που πέρασε: «Δεν έχω κοιμηθεί γιατί ήμουν στο νοσοκομείο με τον άνδρα μου...»

Πολλά μαζί έχει να διαχειριστεί η Ελεονώρα Μελέτη. Εκτός του ότι ολοκληρώνεται πρόωρα η εκπομπή της Mega Καλημέρα, κατεβαίνει και υποψήφια στις ευρωεκλογές με την Νέα Δημοκρατία (δείτε την ανάρτηση της), ενώ χθες 15/4 έμεινε στο νοσοκομείο στο πλευρό του συζύγου της, Θοδωρή Μαροσούλη.

Την αποκάλυψη έκανε μέσω της εκπομπής της στο Mega, σήμερα Τρίτη 16/4 στην έναρξη αυτής, περιγράφοντας τα όσα βίωσε και δεν κατάφερε να κοιμηθεί.

Η αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη για τον σύζυγό της

«Δεν έχω κοιμηθεί γιατί ήμουν στο νοσοκομείο με τον άνδρα μου ο οποίος χειρουργήθηκε χθες και ξέρες τώρα πως είναι στα νοσοκομεία, μπαίνουν μέσα οι νοσοκόμες, φέρνει το παυσίπονο μετά το αντιφλεγμονώδες, δεν τα βάζεις όλα μαζί να κοιμηθούμε λίγο, δεν το έχω καταλάβει αυτό με τις δόσεις», αποκάλυψε η Ελεονώρα Μελέτη, χωρίς ωστόσο να αναφέρει το λόγο του χειρουργείου.

Το ατύχημα που είχε πριν λίγες ημέρες ο σύζυγός της

Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε γνωστό με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την Παρασκευή 12/4, πως ο σύζυγός της, Θοδωρής Μαροσούλης έχει ένα ατύχημα στο πόδι του και αναγκάζεται να περπατάει με πατερίτσες.

Όπως φαίνεται ο θεατρικός παραγωγός ανεβαίνει τις σκάλες του σπιτιού του παρά το ατύχημα και παράλληλα η παρουσιάστρια τον απαθανατίζει με το κινητό της. Μέσα μάλιστα από το μήνυμα, που έγραψε η Μελέτη για τον Μαροσούλη αντιλαμβάνεται κανείς το πόσο πολύ τον θαυμάζει.

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος, που ο Θοδωρής Μαροσούλης περπατάει με πατερίτσες, αλλά ούτε και ο τρόπος που έπαθε το ατύχημά του (δείτε εδώ αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο του ζευγαριού).

«Η γέφυρα έπεσε. Αλλά δεν πέφτει ποτέ πραγματικά», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.