Mega Καλημέρα: Διαφορετική έναρξη χωρίς την Ελεονώρα Μελέτη - Βγήκε σε Skype λίγο αργότερα «Σήμερα βγήκα για να σας αποχαιρετήσω»

Συνέβησαν όλα ξαφνικά και χωρίς προειδοποίηση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Mega Καλημέρα: Διαφορετική έναρξη χωρίς την Ελεονώρα Μελέτη - Βγήκε σε Skype λίγο αργότερα «Σήμερα βγήκα για να σας αποχαιρετήσω»

Την Τετάρτη 17/4 έγινε γνωστό πως η Ελεονώρα Μελέτη θα έπρεπε να αποχαιρετήσει ακόμη νωρίτερα το τηλεοπτικό της κοινό από το Mega Καλημέρα, καθώς από τις 23 Απριλίου όλοι οι υποψήφιοι των επερχόμενων εκλογών που κατέχουν κάποια θέση σε εκπομπές και προγράμματα, θα έπρεπε να σταματήσουν να παρουσιάζονται στην τηλεόραση με αυτό τον τρόπο.

Αργότερα, όμως, υπήρξε έκτακτη ανακοίνωση που κοινοποιήθηκε στα Μέσα, σχετικά με τα τηλεοπτικά πρόσωπα που συμμετέχουν στις Ευρωεκλογές, οι οποίοι περνούν από σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου, στον κανονισμό της περιορισμένης έκθεσης στα ΜΜΕ.

Η πρώτη καλημέρα του Θανάση Πάτρα ως παρουσιαστής του Mega Καλημέρα

Έτσι, λοιπόν, η Ελεονώρα Μελέτη δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή της και ο Θανάσης Πάτρας πήρε αμέσως το σκυτάλη και καλωσόρισε τους τηλεθεατές ως παρουσιαστής αυτή τη φορά.

«Την καλημέρα μας, τα φιλιά μας. Είμαστε εδώ και εδώ θα είμαστε για τις επόμενες 15 ημέρες με την ωραία παρέα μας και την φιλική μας συντροφιά», είπε αρχικά ο ίδιος και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Να πούμε ότι σήμερα η Ελεονώρα μας δεν θα είναι μαζί μας λόγω του ΦΕΚ, που προέκυψε για τις Ευρωεκλογές, δεν θα εμφανίζεται για τις επόμενες ημέρες στην εκπομπή. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει έκπληξη, θα είναι εδώ μαζί μας μέσω Skype. Όλα τα υπόλοιπα θα παραμείνουν τα ίδια».

Δείτε επίσης: Ελεονώρα Μελέτη - «Έχω όνειρο να ζούμε σε έναν κόσμο λιγότερο βίαιο με άνδρες που θα τιμούν και θα αγαπούν τις γυναίκες»

Ο αποχαιρετισμός της Ελεονώρας Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη, λοιπόν, λίγο αργότερα, όπως εξήγησε ο Θανάσης Πάτρας, βγήκε σε ζωντανή σύνδεση και επισήμανε: «Σεβόμενη τις οδηγίες του περιορισμού, σήμερα βγήκα για να σας αποχαιρετήσω, γιατί εχθές ήταν λίγο... Δεν το ξέραμε. Κλείσαμε την εκπομπή χωρίς να αποχαιρετήσουμε και το τηλεοπτικό κοινό, που το θεωρώ άκομψο και άδικο και γι' αυτό είπαμε μία τελευταία φορά να εμφανιστώ για να κάνω το δικό μου άτυπο φινάλε».

«Συστήνομαι στον κόσμο μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα. Βρίσκομαι στο επίκεντρο μίας "επίθεσης" που εγώ δεν τη ζω, γιατί συμβαίνει σε έναν μικρόκοσμο από τον οποίο εγώ απέχω τα τελευταία χρόνια πολύ συνειδητά. Επομένως, δεν φτάνουν σε μένα οι κραδασμοί, δεν τους αντιλαμβάνομαι. Δεν είναι κάτι που με αγγίζει και με αφορά, μένω προσηλωμένη στον στόχο μου», σημείωσε έπειτα για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για την απόφασή της.

Δείτε επίσης: «Όχι λοιπόν, δεν είμαι μια άνεργη παρουσιάστρια που έψαχνε να τι θα κάνει...» - Όλη η αλήθεια για την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές