Ελεονώρα Μελέτη: «Όχι λοιπόν, δεν είμαι μια άνεργη παρουσιάστρια που έψαχνε να τι θα κάνει...» - Όλη η αλήθεια για την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές

Τι θα κάνει αν δεν εκλεγεί

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ελεονώρα Μελέτη: «Όχι λοιπόν, δεν είμαι μια άνεργη παρουσιάστρια που έψαχνε να τι θα κάνει...» - Όλη η αλήθεια για την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές

Η Ελεονώρα Μελέτη παρευρέθηκε την Τρίτη 17/4 στο πλατό της εκπομπής Live News μιλώντας με τον Νίκο Ευαγγελάτο για την πρόσφατη απόφασή της να κατέβει στις Ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία.

Ανάμεσα στα όσα είπε η παρουσιάστρια εξήγησε τους λόγους, που την οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση, τι θα κάνει αν δεν εκλεγεί και αν η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της σχετίζεται με το πρόωρο τέλος του Mega Καλημέρα (δείτε εδώ ποιος θα πάρει τη θέση της μέχρι το τέλος της σεζόν).

Ο λόγος που αποφάσισε να ''κατέβει'' στις Ευρωεκλογές η Ελεονώρα Μελέτη

«Όχι λοιπόν, δεν είμαι μια άνεργη παρουσιάστρια που έψαχνε να δει τι θα κάνει στο επόμενο της βήμα. Θα εξακολουθήσω να είμαι όμως δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είτε με Ευρωβουλή, είτε χωρίς Ευρωβουλή», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Το κίνητρο μου δεν ήταν τα χρήματα, γιατί το άκουσα και αυτό. Ξέρεις πολύ καλά ότι στην τηλεόραση υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι έχουν τηλεοπτική παρουσία και έχουν και κάποια χρόνια προϋπηρεσίας μπορούν και βγάζουν και καλύτερα χρήματα από αυτά ενός Ευρωβουλευτή. Οπότε ούτε αυτό ήταν το κίνητρο για εμένα.

Το κίνητρο ήταν η ατζέντα που μου παρουσιάστηκε. Μου παρουσιάστηκε μια ατζέντα μέσα από μια προσωπική δέσμευση του Πρωθυπουργού, που αφορούν σε καίρια ζητήματα για τη γυναίκα και τον πολυσύνθετο ρόλο της στον ευρύτερο κοινωνικό ιστό σε κοινωνικό επίπεδο. Όταν λέμε καίρια θέματα εννοούμε αυτά, που αφορούν στην ενδοοικογενειακή βία, στη θέση της γυναίκας στην εργασία και στον ευρύτερο κοινωνικό ιστό», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Αν δεν εκλεγώ θα γυρίσω στη δουλειά μου, την οποία δε θα αφήσω. Δεν έχω οραματιστεί να κάνω μια πολιτική καριέρα, εγώ έχω καριέρα και δόξα τω Θεώ είναι ζωντανή. Με ενδιαφέρει η ευκαιρία και ο στόχος. Θα δοκιμάσω χωρίς άγχος. Αν τα καταφέρω θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Αν δεν τα καταφέρω θα μου πάρει μία, δύο ημέρες να το ξεπεράσω και θα επιστρέψω στην κανονικότητά μου συνεχίζοντας να εκφράζω τις ανησυχίες μου μέσα από τους τρόπους και τα μέσα που έχω», συνέχισε η Ελεονώρα Μελέτη.