Τα ετερώνυμα έλκονται; 13 αταίριαστα ζευγάρια της showbiz σου δίνουν την απάντηση

Τα ετερώνυμα έλκονται; 13 αταίριαστα ζευγάρια της showbiz σου δίνουν την απάντηση
Τα ετερώνυμα έλκονται; Καμιά φορά ναι! Οι παρακάτω διάσημοι υπήρξαν ή είναι ζευγάρια παρά τις διαφορές τους σε στιλ, εμφάνιση ή ηλικία.

Θυμηθήκαμε τα πιο αταίριαστα ζευγάρια (για τα μάτια των εξωτερικών παρατηρητών πάντα) και σου τα παρουσιάζουμε. Κάποια από αυτά τα ρομάντσα με βεβαιότητα πιστεύουμε πως τα έχιες ξεχάσει.

Ιδού...

Ντρου Μπάριμορ και Τομ Γκριν (Drew Barrymore & Tom Green)
Ο έρωτάς τους κράτησε πέντε χρόνια, αλλά ο γάμος τους δεν άντεξε ούτε πέντε μήνες (χώρισαν μετά από 158 ημέρες έγγαμου βίου). Η Ντρου Μπάριμορ και ο Τομ Γκριν χώρισαν εξαιτίας ασυμφωνίας χαρακτήρων, κάτι που "έβγαζε μάτι" παρά τις δηλώσεις της Μπάριμορ για την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του άντρα της ζωής της.

WAS08:ENTERTAINMENT-BARRYMORE:LOS ANGELES,13JUL00 - FILE PHOTO 26MAR00 - Actress Drew Barrymore is engaged to marry MTV comedian Tom Green, her publicist said July 13. Barrymore and Green, shown at the Oscars on March 26, have not yet set a wedding date, publicist Eddie Michaels said. jp/Photo by Jeff Christensen REUTERS

Μάικλ Τζάκσον και Λίζα Μαρί Πρίσλει (Michael Jackson & Lisa Marie Presley)
Αυτός ήταν βασιλιάς της Ποπ και αυτή η κόρη του βασιλιά του ροκ εν ρολ μιας ολόκληρης περιόδου, του Έλβις Πρίσλει. Από πρώτης απόψεως αυτή η σχ'εση θα φάνταζε ιδανική, αν φυσικά παραβλέπαμε τις ιδιαιτερότητες του χαρακτήρα του Μάικλ. Ο γάμος τους δεν είχε διάρκεια ενώ όπως διαβάζουμε μέσα από βιογραφικά βιβλία όπως το για το βασιλιά της ποπ όπως το «The Magic and the Madness» του Ράντι Ταραμπορέλι, κατά τη διάρκεια της σχέσης και του γάμου τους, η Λίζα δεν τον είδε ποτέ χωρίς make up. Να θυμίσουμε πως η σχέση του Τζάκσον με την κόρη του Έλβις ξεκίνησε το διάστημα που είχε ξεσπάσε το πρώτο σκάνδαλο για τη σεξουαλική κακοποίηση ενός 13χρονου αγοριού από τον ίδιο και ο γάμος δεν άργησε να έρθει. Όπως φημολογείται μάλιστα αιτία χωρισμού ήταν το γεγονός πως η Λίζα δεν έμεινε έγκυος σε γρήγορο χρονικό διάστημα και ο Τζάκσον επιθυμούσε διακαώς παιδί.

rom2

Λιλ Λόβετ και Τζούλια Ρόμπερτς (Lyle Lovett & Julia Roberts)
Την εποχή που η Τζούλια Ρόμπερτς παντρεύτηκε τον Λιλ Λόβετ αυτός έμοιαζε περισσότερο με τρελλό επιστήμονα και η Τζούλια ήταν ένα κορίτσι σαν τα κρύα τα νερά. Ο έρως όμως εμφάνιση δεν κοιτά και οι δυό τους "κλέφτηκαν" μέσα σε διάστημα μόλις τριών εβδομάδων. Ο γάμος αποδείχτηκε αταίριαστος και δε στέριωσε με το διαζύγιο να έρχεται δύο χρόνια μετά.

rom3

Ρενέ Ζελβέγκερ και Τζιμ Κάρεϊ (Renee Zellweger & Jim Carrey)
Όχι μόνο είχαν σχέση αλλά υπήρξαν και αρραβωνιασμένοι! Ο οριστικός χωρισμός ήρθε το Δεκέμβριο του 2000 και η αλήθεια είναι εκ πρώτης όψεως και μόνοι είναι αταίριαστοι.

Actor Jim Carrey and girlfriend, actress Renee Zellweger, shown in Los Angeles at the November 8, 2000 premiere his new movie

Κάρμεν Ελέκτρα και Ντένις Ρόντμαν (Carmen Electra & Dennis Rodman)
Ένα κουνελάκι του playboy και ένα αστέρι του NBA ακούγεται περίεργο ζευγάρωμα σωστά; Οι δυό τους το έκαναν το βήμα και αντάλλαξαν όρκους στο Λας Βέγκας αλλά ο γάμος τους ακυρώθηκε μόλις 10 ημέρες μετά. Η ερωτική χημεία πάντως μάλλον υπήρχε ενώ ο Ρόντμαν - αλά Σπαλιάρας έχει δηλώσει πως έχει κοιμηθεί με 2000 γυναίκες - αναγνωρίζει πως η Κάρμεν είναι σαφέστατα μέσα στο top 10.

BEV03D:SPORT-NBA:BEVERLY HILLS,CALIFORNIA,22FEB99 - Dennis Rodman and his wife Carmen Electra pose for photographers during a press conference at Planet Hollywood in Beverly Hills February 22. Rodman announced he will sign a contract with the Los Angeles Lakers and probably join the team February 25 in a game against the Los Angeles Clippers. ssm/Photo by Sam Mircovich REUTERS

Σάντρα Μπούλοκ και Τζέσε Τζέιμς (Sandra Bullock & Jesse James)
Η Σάντρα λατρεύει το γράψιμο, τα αφρόλουττρα, το μποτέ και τη φιλάνθρωπία. Ο Τζέσε είναι πιο δυναμικός με αγάπη στις μοτοσικλέτες, τα γράγορα αυτοκίνητα, τα όπλα και τις... πορνοσταρ (υπήρξε μάλιστα και παντρεμένος με μια). Παρά τις διαφορές τους το ζευγάρι είχε βρει ισορροπίες μέχρι να σκάσει η "βόμβα" για τις απιστίες του συζύγου που μετανιωμένος ζητούσε συγχώρεση. Δεν κράτησαν βέβαια πολύ καιρό τα παρακάλια του Τζέσε Τζέιμς για επιστροφή στην αγκαλιά της Σάντρα Μπούλοκ.

rom6

Τζένιφερ Άνιστον και Τζον Μάγιερ (Jennifer Aniston & John Mayer)
Και η Τζένιφερ Άνιστον είχε σχέση με το "κακό παιδί" της Showbiz John Mayer τον οποίο μάλιστα παράτησε... Λέγεται μάλιστα πως ο Μάγιερ έκανε καιρό να ξεπεράσει το χωρισμό αυτόν ενώ όπως λέγεται του είχε δημιουργήσει ψυχολογικά προβλήματα επηρεάζοντας την μετέπειτα σεξουαλική συμπεριφορά του.

rom7

Πάρις Χίλτον και Μπένζι Μάντεν (Paris Hilton & Benji Madden)
Το κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο και ο γεμάτος τατουάζ ροκ σταρ έβγαιναν για εννέα μήνες και πολλοί ήταν αυτοί που έβλεπαν τη σχέση να σοβαρεύει και να οδηγείται σε γάμο. Έλα όμως που η άτακτη Πάρις εθεάθη με τον πρώην της Σταύρο Νιάρχο σε τρυφερό τετ α τετ κάτι που οδήγησε σε χωρισμό. Από την πλευρά μας το μόνο κοινό σημείο που εντοπίζουμε στη σχέση Πάρις και Μπένζι είναι πως ο αδελφός του Τζόελ και η καλή φίλη της Πάρις Νικόλ Ρίτσι έχουν ένα παιδί μαζί.
Paris Hilton and her boyfriend Benji Madden arrive at the 2008 MTV Movie Awards in Los Angeles June 1, 2008. REUTERS/Fred Prouser (UNITED STATES)

Αντζελίνα Τζολί και Μπίλι Μπομπ Θόρτον (Angelina Jolie & Billy Bob Thornton)
Άλλο ένα φλασμπακ μας πηγαίνει στο γάμο της Τζολί με τον Μπίλι Μπομπ Θόρτον το 2001 μετά από μια παθιασμένη σχέση δύο μηνών και παρά την 20ετή ηλικιακή διαφορά τους. Ο γάμος της Τζολί με τον Θόρτον, παρόλο που ήταν ένας από τους πιο φλογερούς στο Χόλιγουντ, κράτησε μόλις τρία χρόνια.

Actress Angelina Jolie, pictured with her husband, actor Billy Bob Thornton, on June 5, 2000 at a premiere in Los Angeles, has been named to Mr. Blackwell's

Νικόλ Κίντμαν και Κέιθ Ούρμπαν (Nicole Kidman & Keith Urban)
Η άγρια ζωή με το αλκοόλ και τις καταχρήσεις που έκανε ο Ούρμπαν είναι γνωστή κι αυτό έκανε πολλούς να μιλούν για αταίριαστη σχέση. Όμως αυτό ήταν την προ Νικόλ εποχή. Όπως αποκαλύπτει ο ίδιος ο Κιθ η γνωριμία του με τη σύζυγό του στάθηκε σταθμός στη ζωή του σε τέτοιο βαθμό, που σχεδόν δεν μπορεί να το εκφράσει με λόγια.

Actress Nicole Kidman and husband, musician Keith Urban, arrive at the 2015 CMT Awards in Nashville, Tennessee June 10, 2015. REUTERS/Eric Henderson

Τομ Κρουζ και Κέιτι Χολμς (Tom Cruise & Katie Holmes)
Τα λόγια είναι περιττά στην περίπτωσή τους.

epa01770243 US actor Tom Cruise (L) and wife US actress Katie Holmes (R) attend the ceremony honoring US actress Cameron Diaz with the 2,386th Star on the Hollywood Walk of Fame during ceremony in Los Angeles, California, USA, 22 June 2009. Liu and Diaz starred together in two 'Charlie's Angels' films. Diaz, a four-time Golden Globe nominee, was honored for her work in a wide range of films. EPA/PAUL BUCK

Ρούπερτ Μέρντοχ και Τζέρι Χολ (Rupert Murdoch & Jerry Hall)
Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά, ούτε και γεράματα. Είτε πιστεύουμε πως ταιρι΄παζουν, είτε όχι, οι δυό τους δεν λογάριασαν τίποτα και το έκαναν το βήμα. Ο 85χρονος μεγιστάνας των ΜΜΕ και η 60χρονη πρώην σύντροφος του Μικ Τζάγκερ και θρυλικό μοντέλο στον καιρό της παντρεύτηκαν και δηλώνουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

epa05324742 Media mogul Rupert Murdoch (L) with his wife and former model Jerry Hall (R) pose for a picture during the Chelsea Flower Show in London, Britain, 23 May 2016. This years theme focuses on health and happiness in the garden. EPA/ANDY RAIN

Κάμερον Ντίαζ και Μπένζι Μάντεν (Cameron Diaz & Benji Madden)
H λαμπερή σταρ βρήκε το άλλο της μισό στο πρόσωπο του κιθαρίστα των Good Charlotte κάτι που εξέπληξε τους πάντες μιας και εκ πρώτης οι δυό τους μοιάζουν η ημέρα με τη νύχτα. Κι όμως όπως λέει το περιβάλλον τους η Κάμερον στην πραγματικότητα είναι "αντράκι" και μόνο έναν τέτοιο άντρα θα μπορούσε να έχει στο πλευρό της.

rom13

womenonly.gr

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:

Αντέχεις να το δεις; Οι διάσημες που δεν ξυρίζουν τις… μασχάλες τους!


Κι όμως! Άντρες- γυναίκες διάσημοι που έχουν την ίδια ηλικία: Ποιός δείχνει νεότερος


22 διάσημοι που είναι bisexual και δεν το γνωρίζατε


Τα καλύτερα μας σήμερα:

«Το ένα μου μάτι είναι διαφορετικό από το άλλο!»: Πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια για πρώτη φορά αποκαλύπτει το…μυστικό της!

Γιούχαραν τους Onirama σε συναυλία – Τους έβρισαν και τους πέταξαν μπουκάλια!

Ποινή φυλάκισης στον Αντώνη Ρέμο! Τι συνέβη;