Ένταση έχει προκληθεί μεταξύ της Ολυμπίας και του Ίωνα στο Power of Love.
Oι αναρτήσεις της Ολυμπίας δεν του άρεσαν καθόλου, αλλά εκείνη του το ξεκαθάρισε. Διαβάστε παρακάτω…
«Δεν θα σου δώσω αναφορά τι θα δημοσιεύσω στα social media. Αν νομίζεις ότι οι αναρτήσεις αφορούν εσένα, έπρεπε εκείνη την ώρα να μου στείλεις. Έχεις βάλει κι εσύ μηνύματα. Σε πρόσβαλα εγώ; Πάλι μου χαλάς τη μέρα. Με φώναξες εδώ για να σο πω κάτι και θέλω να σου απαντήσω. Με το να δημοσιεύσω κάτι και να πω ότι στο τέλος ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει, πάει να πει κάτι για σένα;», είπε μεταξύ άλλων η Ολυμπία.
Power of Love: Συγκλονιστική αποκάλυψη – Μητέρα παίκτριας βρισκόταν στη λεωφορειοπειρατεία του 1999!
Αποκαλύψεις έκανε στο σημερινό επεισόδιο του Power of Love η νέα παίκτρια του ριάλιτι, Μαρία-Σοφία.
Aφορμή στάθηκαν τα ρατσιστικά σχόλια που είχε κάνει σε προηγούμενο ποστ κατά της Αλβανίας.
Σήμερα η Μαρία-Σοφία ήταν στεναχωρημένη για τα σχόλια που δέχτηκε και έκανε μία συγκλονιστική αποκάλυψη στον Τζόνι.
Συγκεκριμένα είπε πως η μητέρα της ήταν στο λεωφορείο που είχε καταλάβει το 1999 ο Αλβανός Φλαμούρ Πίσλι. Πρόκειται για την πρώτη λεωφορειοπειρατεία στην Ελλάδα.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι είχε συμβεί με την λεωφορειοπειρατεία
Η Μαρία-Σοφία, λοιπόν, ισχυρίζεται ότι η μητέρα της ήταν ακριβώς πίσω από τον Κουλούρη και από τύχη δεν έχασε κι αυτή τη ζωή της από τους πυροβολισμούς.
Μάλιστα είπε ότι είναι σε πολλές φωτογραφίες από εκείνη τη μέρα και από τότε έχει επηρεαστεί η κρίση της για τον γειτονικό λαό.


">
">
">
">
">
">
">