Νέο αποκλειστικό βίντεο – ντοκουμέντο ήρθε στο φως για την έφοδο των αστυνομικών σε κλαμπ στο Γκάζι! Καρέ καρέ η στιγμή Δίωξης Ναρκωτικών!

«Όλοι κάτω» ακούγονται να φωνάζουν οι αστυνομικοί, ενώ ξεκινούν τον έλεγχο στο κλαμπ και τους θαμώνες του!

Πειραιάς: Ραγδαίες εξελίξεις με τους πυροβολισμούς σε καφετέρια! Τι συνέβη;

Τη στιγμή της «κινηματογράφικής» εφόδου της Δίωξης Ναρκωτικών σε γνωστό κλαμπ στο Γκάζι καταγράφει βίντεο που μετέδωσε εχθές το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Το σύντομο κλιπ καταγράφει τη στιγμή που κλιμάκιο της Ασφάλειας εισβάλει στο κλαμπ και ζητά από τους θαμώνες να σηκώσουν τα χέρια για να διενεργήσουν ελέγχους. «Όλοι κάτω» ακούγονται να φωνάζουν επανειλημμένα στο βίντεο οι αστυνομικοί, ενώ ένας αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε στον ρεπόρτερ του σταθμού ότι όσοι βρίσκονταν στον χώρο – στην πλειοψηφία τους νεαρά άτομα – σάστισαν, αφού δεν ήξεραν αν βρίσκεται σε εξέλιξη τρομοκρατική επίθεση ή αναζήτηση κάποιου υπόπτου.

Όπως μετέδωσε εχθές το protothema.gr, η έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στο κλαμπ πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της 10ης Νοεμβρίου. Κατά τον έλεγχο που έγινε, εντοπίστηκαν ποσότητες απαγορευμένων ουσιών και έγιναν 10 συλλήψεις.

Όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές οι έφοδοι της Δίωξης Ναρκωτικών θα συνεχιστούν προκειμένου να καταπολεμηθεί το φαινόμενο της χρήσης και εμπορίας ναρκωτικών ουσιών. Μεταξύ των συλληφθέντων είναι έξι πελάτες, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν μικροποσότητες διαφόρων ναρκωτικών ουσιών και ο ιδιοκτήτης του κλαμπ.

Πηγή: protothema.gr

Βίντεο – Ντοκουμέντο! Κάμερα ασφαλείας δείχνει την επίθεση στο Χαϊδάρι!

Βίντεο – Ντοκουμέντο ήρθε στο φως σήμερα από την κάμερα ασφαλείας στο Χαϊδάρι! Δείχνει την επίθεση και τη στιγμή που οι δράστες της δολοφονίας του 49χρονου επιχειρηματία, το έσκασαν από τον τόπο του εγκλήματος!

Το βίντεο, που δημοσιεύεται από τον ΑΝΤ1, δείχνει μία μηχανή με δύο επιβαίνοντες να αποχωρεί από το σημείο λίγο μετά τη μαφιόζικη επίθεση.

Οι άγνωστοι πυροβόλησαν με καλάσνικοφ και ένα εννιάρι τον 49χρονο άνδρα, στη συμβολή των οδών Αθηνών και Σατωβριάνδου, την ώρα που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του.

Πυροβολισμοί στο Χαϊδάρι! Τι συνέβη;

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Αττικό νοσοκομείο, ωστόσο εξέπνευσε λίγες ώρες αργότερα. Στο σημείο της επίθεσης εντοπίστηκαν έξι κάλυκες.

Η αστυνομία «βλέπει» ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ενώ εξετάζεται η παρουσία δύο αστυνομικών στον τόπο του εγκλήματος.

Πηγή: cnn.gr