Θρήνος έχει ξεσπάσει με τον θάνατο του 30χρονου πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη και παίκτη του Μακεδονικού, Νίκου Τσουμάνη. Ο ίδιος βρέθηκε νεκρός την Τρίτη μέσα στο αυτοκίνητό του στην Καλαμαριά.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και το ρεπορτάζ που μετέφερε το μεσημέρι της Τετάρτης (6/10), η νεκροτομή επιβεβαίωσε πως «έφυγε» από τη ζωή από ασφυκτικό θάνατο, ο οποίος προήλθε από την περίδεση του τραχήλου με πλαστικές ταινίες tie wraps.

Συγκεκριμένα, η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε πως: «Ο θάνατος προήλθε από ασφυξία, προκλήθηκε από το σφίξιμο των τριών tie wraps που βρέθηκαν στον λαιμό του. Δεν προκύπουν στοιχεία που να παραπέμπουν σε εμπλοκή άλλου ανθρώπου». 

Στο μεταξύ, η κηδεία του ποδοσφαιριστή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στην πατρίδα του, τη Θεσπρωτία.

Η νεκροτομή του Νίκου Τσουμάνη

«Μου είπε ότι χρωστούσε χρήματα…»

Ο θάνατος του Νίκου Τσουμάνη έχει προκαλέσει σοκ στο Πανελλήνιο. Ο ποδοσφαιριστής, βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του στη Θεσσαλονίκη, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως ο θάνατό του προήλθε από πνιγμό με tire up.

«Μαύρη μέρα σήμερα. Η τελευταία μας επαφή ήταν την Παρασκευή. Του έδινα χρήματα και τα επέστρεφε. Είχε οικονομικές δυσκολίες και το τελευταίο διάστημα», δήλωσε ο φίλος του ποδοσφαιριστή και πρώην γενικός αρχηγός του Άρη Γρηγόρης Κάκαλης.

«Δεν μου έδωσε την εντύπωση ότι χρωστούσε περισσότερα χρήματα. Χρωστούσε χρήματα στον πεθερό του», πρόσθεσε ο κ. Κάκαλης.

Η αστυνομία κάνει λόγω για ένα ασυνήθιστο περιστατικό και αποκλείουν το ενδεχόμενο της ληστείας, αφού δεν υπάρχουν ίχνη πάλης.

« Το σίγουρο είναι πως για να αυτοκτονήσει ένας άνθρωπος με αυτό τον τρόπο, ήθελε πάρα πολύ να χάσει η ζωή του για να χρησιμοποιήσει τέσσερα δεματικά», τόνισε ο ιατροδικαστής, πρόεδρος ιατροδικαστών Γρηγόρης Λέων.