Από αύριο αναμένεται να βελτιωθεί ο καιρός σε μεγάλο μέρος της χώρας. Πιο συγκεκριμένα, πρόσκαιρες τοπικές βροχές θα σημειωθούν κυρίως σε ορεινές περιοχές, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση στα ανατολικά, νοτιοανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά καθώς και στο Αιγαίο.
Σύμφωνα με meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, στα κεντρικά και νότια καθώς και στο υπόλοιπο Αιγαίο αναμένονται τοπικές νεφώσεις, που κατά διαστήματα θα είναι αυξημένες.
Πρόσκαιρες τοπικές βροχές θα σημειωθούν κυρίως στα ορεινά της Στερεάς, Ελλάδας, της Πελοποννήσου και της Κρήτης. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται ηλιοφάνεια με διαστήματα αραιών νεφώσεων. Δείτε εδώ πως θα είναι ο καιρός την Πρωτοχρονιά.
Μάλιστα, στην Αττική αναμένονται νεφώσεις που μετά το μεσημέρι θα εναλλάσσονται με διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 5 έως 9 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από -1 έως 6 βαθμούς Κελσίου.
Ο καιρός σήμερα 20/12
Σύμφωνα με την ΕΜΥ, σήμερα 20/12 στον καιρό αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη, με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και νωρίς το πρωί λίγα χιόνια στα ορεινά της Κρήτης. Ενώ, δείτε πως θα είναι ο καιρός και από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
- Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις απογευματινές ώρες, με πρόσκαιρες τοπικές βροχές ή χιονόνερο και λίγα χιόνια κυρίως στα ορεινά – ημιορεινά της δυτικής Μακεδονίας και της Θράκης.
- Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στην κεντρική Μακεδονία τοπικά έως 6 μποφόρ.
- Θερμοκρασία: Από -03 (μείον 3) έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
- Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και από το απόγευμα λίγα χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου.
- Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ.
- Θερμοκρασία: Από 01 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
- Καιρός: Λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα στα βόρεια θα αυξηθούν και θα σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές και τη νύχτα λίγα χιόνια στα ορεινά της Θεσσαλίας.
- Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ.
- Θερμοκρασία: Από 01 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
- Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στην Κρήτη, όπου θα σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές και νωρίς το πρωί λίγα χιόνια στα ορεινά.
- Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.
- Θερμοκρασία: Από 08 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
- Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές κυρίως στα Δωδεκάνησα τις πρωινές ώρες και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου τις βραδινές ώρες.
- Ανεμοι: Στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία από βόρειες διευθύνσεις έως 5 με 6 μποφόρ. Στα νότια βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
ΕΥΒΟΙΑ
- Καιρός: Λίγες νεφώσεις που από το βράδυ θα αυξηθούν.
- Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ.
- Θερμοκρασία: Από 02 έως 13 βαθμούς Κελσίου.
ΑΤΤΙΚΗ
- Καιρός: Λίγες νεφώσεις που από το βράδυ θα αυξηθούν.
- Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ.
- Θερμοκρασία: Από 00 (μηδέν) έως 13 βαθμούς Κελσίου.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
- Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις κυρίως το απόγευμα.
- Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.
- Θερμοκρασία: Από 02 έως 10 βαθμούς Κελσίου.


">
">
">
">
">
">
">