Η ήττα των Κόκκινων έφερε εντάσεις και κλάματα από την πλευρά των ηττημένων, λόγω του ότι θα φύγει για ακόμα μια παίκτης τους. Μάλιστα η Μυριέλλα που έπαιξε και έχασε τον τελευταίο πόντο για την ομάδα ξέσπασε σε κλάματα με λιγμούς, απογοητευμένη από την απόδοσή της. (Δείτε εδώ ποιοι θα βρεθούν υποψήφιοι προς αποχώρηση)
Η αντίδραση της Μυριέλλας στην ήττα
Μπορεί οι συμπαίκτες της να έτρεξαν να την παρηγορήσουν και να της πουν ότι δεν πειράζει εκείνη επέμενε πως δεν θέλει να φύγει άλλος από την ομάδα της και πως ήταν πολύ κοντά στο να νικήσει τον Άρη, αν έφτανε στο στόχο λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα.
Στη συνέχεια η Μυριέλλα παραδέχτηκε στον Γιώργο Λιανό ότι έχει στεναχωρεθεί πολύ. «Ένιωσα ότι μπορούσα να πάρω τον πόντο. Έχω στεναχωρεθεί που θα πρέπει να ξαναπάμε στην κάλπη και να ψηφισούμε κάποιον συμπαίκτη μας», ανέφερε η ηθοποιός και πρόσθεσε: «Δεν έχω ιδέα ποιος θα μπορέσει να βρεθεί στον τάκο με εμένα. Αυτή είναι η πιο δύσκολη ψηφοφορία μας».
Αυτή η ομάδα κέρδισε τον αγώνα ασυλίας
Η συγκλονιστική αναμέτρηση για το αγώνισμα της δεύτερης ασυλίας, ολοκληρώθηκε και νικητές αναδείχθηκαν οι Μπλέ, μετά την αναμέτρηση Μυριέλλας – Άρη, όπου ο παίκτης των μπλε μπόρεσε να κερδίσε την ηθοποιό. Ο αγώνας μπαράζ και η δεύτερη ασυλία τελικά πήγε στους μπλε με 3-2. Με αποτέλεσμα να βγουν και άλλοι υποψήφιοι για αποχώρηση από την ομάδα των Κόκκινων.
Μην ξεχνάμε ότι τον αγώνα των κοριτσιών νίκησαν οι Κόκκινες, ενώ των αγοριών οι Μπλέ. Το τελικό πόνντο κέρδισε ο Άρης με την βοήθεια της Μαίης, ο οποίος ευχαρίστησε τελικά όλη την ομάδα του.
Στο συμβούλιου αποχώρησης σήμερα θα δούμε τους Κόκκινους να φτάνουν για ακόμα μια φορά στα άκρα, ενώ τους Μπλε να είναι πολύ πιο χαλαροί.



">
">
">
">
">
">
">