Η Μύκονος αποτελεί αγαπημένη επιλογή πολλών διάσημων, οι οποίοι και περνούν ξέγνοιαστες στιγμές στο νησί των ανέμων, είτε σε high season περιόδους είτε σε πιο χαλαρές με λιγότερο κόσμο. Αυτή το φορά στο λιμάνι του νησιού και συγκεκριμένα την Παρασκευή 20/5 βρέθηκε ο Ευάγγελος Χασιώτης με την οικογένειά του.
Ο γνωστός pasrty chef αν και είναι αρκετά πιεσμένος χρονικά και επαγγελματικά αυτή την περίοδο, έκανε το ταξίδι αυτό με σκοπό να πραγματοποιήσει συζητήσεις και να ετοιμάσει νέους καταλόγους για το παράρτημα του Caffe I Fratti, όπου και συνεργάζεται τα τελευταία 6 χρόνια.
Το ρεπορτάζ αποκαλύπτει πως εκείνος και η οικογένεια του έμειναν στο nimbus hotel στον Aγιο Στέφανο, σε ένα πολύ ωραίο ξενοδοχείο με πισίνα, στην οποία και διασκέδασαν τα παιδιά του, Δαβίδ και Βικτόρια. Να αναφερθεί εδώ πως η σύζυγός του, Βασιλική είναι το στήριγμα του στη ζωή και παρατηρήθηκε να είναι πολύ προστατευτική με όλους τους.
Ο pastry chef Ευάγγελος Χασιώτης στη Μύκονο με την οικογένεια του

Η συνεργασία του Χασιώτη με το Caffe I Frati
Όλα τα λόγια γι’ αυτόν τον άνθρωπο γιατί είναι το πιο σημαντικό. Τον κύριο Γιάννη Καλογιάννη τον γνώρισα σε ένα ξενοδοχείο στον χώρο εργασίας μου ως πελάτης εκείνος και ως pastry chef εγώ. Στην συνέχεια ήρθα και επισκέφτηκα τον χώρο του και μετά από συζητήσεις , βγήκε μια κοινή συνεργασία όπου μου πρότεινε, να αναλάβω τον κατάλογο του Caffe I Frati για να κάνω το επιδόρπιο γλυκό.

Ξεκινήσαμε, πίστεψε πάρα πολύ σε εμένα οφείλω να το πω και να το υπογραμμίσω, έδειξε μεγάλη εμπιστοσύνη και αυτό θέλω να τονιστεί θα το θυμάμαι πάντα. Είναι ένα άτομο το οποίο με παρουσίασε στα βόρεια προάστια με όλη την δύναμη της σοβαρής ομάδας που διακατέχει αυτό το χώρο και όλη την επιχείρηση.
Με ένα κατάλογο που πήρε σάρκα και οστά από τα επιδόρπια όπου στην τρίτη βδομάδα ο κόσμος, ζητούσε για να τα πάρει στο σπίτι. Αυτός ήταν και ο λόγος που ενσωματώσαμε μια βιτρίνα με την πρώτη μου συλλογή με σοκολατάκια όπου συνδύασα την σοκολάτα με το μανιτάρι.


">
">
">
">
">
">
">