''Πάτα με να σε πατώ'' στη Μύκονο - Οι αφίξεις των διάσημων στο κοσμοπολίτικο νησί

Θα κάνουν Πάσχα με μυκονιάτικο αέρα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
''Πάτα με να σε πατώ'' στη Μύκονο - Οι αφίξεις των διάσημων στο κοσμοπολίτικο νησί

Η Μεγάλη βδομάδα έχει ξεκινήσει και το Πάσχα κοντοζυγώνει, συνεπώς διάσημοι και μη ετοιμάζονται να το βάλουν στα πόδια, μιας και τα τελευταία δύο χρόνια ο κορωνόϊος δε μας επέτρεψε να απολαύσουμε τις γιορτές του Πάσχα. Μέσα από το Ποιος είναι πρωινιάτικα έγινε γνωστό την Μεγάλη Πέμπτη 21/4, ποιοι διάσημοι βρίσκονται στο νησί των ανέμων για διακοπές.

Η Μύκονος αποτελεί αγαπημένη επιλογή πολλών διάσημων και αυτό φάνηκε από τη μεγάλη προτίμηση, μιας και ο Πέτρο Πυλαρινός βρίσκεται ήδη εκεί με την καλή του και απολαμβάνει τρυφερά τετ α τετ. Παράλληλα ξέγνοιαστες στιγμές περνάει και η Μαρίεττα Χρουσαλά με τον σύζυγο της.

Τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αναμένεται να επισκεφθεί το νησί ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Πέτρος Κωστόπουλος και ο Σάκης Κατσούλης με την αγαπημένη του.

Ποιοι διάσημοι επισκέφτηκαν τη Μύκονο για τις διακοπές του Πάσχα

Θρήνος το Πάσχα για τις κυρίες της showbiz - Οι απώλειες που τους στοίχισαν πολύ

Μπορεί να βρισκόμαστε σε άκρως γιορτινές ημέρες με το Πάσχα να πλησιάζει και όπως είθισται οι περισσότεροι περιμένουν να ξεκουραστούν και να απολαύσουν ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές. Σε κάθε περίπτωση όμως αυτό δε σημαίνει πως οι απώλειες κάποιων ανθρώπων θα τους φανούν αναίμακτες.

Δυστυχώς δεν είναι λίγες οι κυρίες της showbiz, οι οποίες τον τελευταίο χρόνο έχασαν κάποιο πολύ στενό τους πρόσωπο ή σημαντικό κομμάτι της ζωής τους. Η πιο πρόσφατη απώλεια είναι αυτή της Ιωάννας Τούνη, που έχασε τη μητέρα της από καρκίνο. Η Κατερίνα Καραβάτου επίσης, απουσίασε κάποιες ημέρες από την εκπομπή της, όταν η απώλεια της μητέρας της ήρθε για να την τσακίσει.

Μεταξύ των πολλών, η Αγγελική Ηλιάδη ενημερώθηκε για την τραγική είδηση του θανάτου του πατέρα της, όσο βρισκόταν στο reality Φάρμα, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει επί τούτου. Με τη σειρά της και η Σίσσυ Χρηστίδου θα γιορτάσει πολύ διαφορετικά φέτος, αφού η μητέρα της έφυγε μετά από μεγάλη μάχη και αυτό είναι κάτι που προκαλεί συνεχή ξεσπάσματα στην παρουσιάστρια.

Τελευταία στη σειρά έρχεται η Αντελίνα Βαρθακούρη με την οικογένεια της, που μπορεί να μην έχασαν δικό τους άνθρωπο αλλά το σκυλάκι τους και αυτό είναι κάτι, που τους πόνεσε πολύ μιας και τα χρόνια που είχαν μοιραστεί ήταν πολλά και σημαντικά.

Δύσκολο Πάσχα για τις διάσημες