Με ένα καθηλωτικό επεισόδιο, στην αγαπημένη σειρά Η Παραλία της ΕΡΤ ξεκινά και αυτή η εβδομάδα. Οι εξελίξεις αναμένεται να ταράξουν τα “νερά” και να φέρουν τα πάνω – κάτω στην παραλία των Χίπιδων (δείτε εδώ τις εξελίξεις όλης της εβδομάδας).

Οι σημερινές (20/11) εξελίξεις για τη σειρά ”Η Παραλία”

Επεισόδιο 49

Η Νόνα και η Κερασία κάνουν μια ημερήσια εκδρομή στο Ηράκλειο, αφήνοντας τον Τόμι μόνο στον φούρνο με τη συντροφιά του Χάρι και του Δημητρού. Ο Καραχάλιος έρχεται ακόμα πιο κοντά με τον Κώστα, ο οποίος φαίνεται να απολαμβάνει την παρέα του αστυνομικού. Λίγο αργότερα, ο Χάρι προσεγγίζει τον πρώτο και του ζητά μια χάρη.

Τι θα δούμε αύριο 20/11

Διονύσης, Υπατία και Παύλος πηγαίνουν τον τάφο της Αντιγόνης και τα συναισθήματα τούς κατακλύζουν. «Είναι στιγμές που νιώθω πως δεν θα ξεπεράσω ποτέ τον χαμό της. Είναι και άλλες όμως που χαίρομαι συνειδητοποιώντας πως εκείνη μου χάρισε τα παιδιά μου. Εσάς τους δύο», τονίζει ο Διονύσης. Η ανησυχία της Νικολίνας για τη σχέση του Δημητρού και της Ναταλί έχει οξυνθεί, οπότε και αποφασίζει να αναλάβει δράση.