Η Παραλία: Στη φόρα το σκοτεινό παρελθόν του Χάρι - Σε ανησυχία η Υπατία

Οι εβδομαδιαίες (20-23/11) εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Η Παραλία: Στη φόρα το σκοτεινό παρελθόν του Χάρι - Σε ανησυχία η Υπατία

Στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας για τη σειρά της ΕΡΤ, Η Παραλία, θα παρακολουθήσουμε τη στιγμή που η Ναταλί ξεκαθαρίζει στον Δημητρό πως τον βλέπει μόνο φιλικά, ενώ ο Χάρι και η Υπατία καταλαβαίνουν πόσο ερωτευμένοι είναι. Βέβαια, στα αυτιά του θα φτάσουν κάποια νέα από τον Καραχάλιο και δεν θα είναι ευχάριστα.

Οι εβδομαδιαίες (20-23/11) εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ, Η Παραλία

Δευτέρα 20/11 Επεισόδιο 49

Η Νόνα και η Κερασία κάνουν μια ημερήσια εκδρομή στο Ηράκλειο, αφήνοντας τον Τόμι μόνο στον φούρνο με τη συντροφιά του Χάρι και του Δημητρού. Ο Καραχάλιος έρχεται ακόμα πιο κοντά με τον Κώστα, ο οποίος φαίνεται να απολαμβάνει την παρέα του αστυνομικού. Λίγο αργότερα, ο Χάρι προσεγγίζει τον πρώτο και του ζητά μια χάρη.

Τρίτη 21/11 Επεισόδιο 50

Διονύσης, Υπατία και Παύλος πηγαίνουν τον τάφο της Αντιγόνης και τα συναισθήματα τούς κατακλύζουν. «Είναι στιγμές που νιώθω πως δεν θα ξεπεράσω ποτέ τον χαμό της. Είναι και άλλες όμως που χαίρομαι συνειδητοποιώντας πως εκείνη μου χάρισε τα παιδιά μου. Εσάς τους δύο», τονίζει ο Διονύσης. Η ανησυχία της Νικολίνας για τη σχέση του Δημητρού και της Ναταλί έχει οξυνθεί, οπότε και αποφασίζει να αναλάβει δράση.

Δείτε επίσης: Αλλαγή καριέρας για γνωστό τραγουδιστή; Εμφανίζεται στη σειρά της ΕΡΤ "Η Παραλία"

Τετάρτη 22/11 Επεισόδιο 51

Τα σχέδια των επιχειρήσεων Αρχοντάκη αλλάζουν απότομα και ως εκ τούτου ο Διονύσης αποφασίζει να πάρει ξανά την κατάσταση στα χέρια του. Παράλληλα, η Υπατία και ο Χάρι επιστρέφουν στους παλιούς ιατρικούς ρυθμούς τους με τις επισκέψεις στα γύρω χωριά και επανασυστήνοντας ένα πολύ δυναμικό δίδυμο για τη φροντίδα των κατοίκων. «Δεν ξέρω αν θα τα κατάφερνα χωρίς εσένα», της λέει και την αγκαλιάζει, ενώ η ερωτευμένη γυναίκα τού απαντά: «Ηταν δώρο για τους κατοίκους του νησιού η παρουσία σου. Και κυρίως για εμένα που βλέπω ξανά τη ζωή να μου χαμογελά. Δες πόσα έχουν αλλάξει από τη στιγμή της γνωριμίας μας».

Πέμπτη 23/11 Επεισόδιο 52

Ο Δημητρός, σε συνέπεια των εξελίξεων με τη Ναταλί, πέφτει ψυχολογικά και η Κερασία που πλέον αισθάνεται πιο μόνη από ποτέ, αποφασίζει να σταματήσει να επενδύει στη σχέση τους, περνώντας όλο και περισσότερο χρόνο μόνη της και με τη συντροφιά της Νόνας. Η Νικολίνα επισκέπτεται το Ηράκλειο μαζί με τον Δημητρό σε μια προσπάθεια να του αναπτερώσει το ηθικό έπειτα από την πρόσφατη ερωτική απογοήτευση που έζησε. Τα ανησυχητικά νέα που μεταφέρει ο Καραχάλιος στον Χάρι δημιουργούν υποψίες στην Υπατία σχετικά με το κρυφό παρελθόν του αγαπημένου της.