Η Χριστίνα Βραχάλη πριν από περίπου ενάμιση μήνα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τη ζωή της δημοσιογράφου να αλλάζει ριζικά από τη στιγμή που έγινε μητέρα (δείτε εδώ την αποκάλυψη για τον πατέρα του παιδιού της και το όνομα που θα πάρει).
Επειδή λοιπόν η δημοσιογράφος θα πρέπει να μεγαλώσει μόνη της την κόρη της και επομένως επέστρεψε πολύ σύντομα στα επαγγελματικά της καθήκοντα. Την Πέμπτη 1/2 μάλιστα η ίδια δημοσίευσε στο instagram τις πρώτες της φωτογραφίες από το πλατό. Η Χριστίνα Βραχάλη ποζάρει χαμογελαστή και εντελώς ανανεωμένη μετά τον τοκετό της κόρης της με μαύρο κρουαζέ φόρεμα.
Η επιστροφή της Χριστίνας Βραχάλη στο στούντιο μετά τη γέννηση της κόρης της
«Η Μαμά και η υποστηρικτική της ομάδα είναι πίσω!
Καλό μήνα!», έγραψε η Χριστίνα Βραχάλη.
To βιογραφικό της
«Στο χώρο της δημοσιογραφίας ξεκίνησα το 2002. Τα πρώτα μου βήματα τα έκανα στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, όπου εργάστηκα για δύο χρόνια. Το 2003 για τις ανάγκες ενός προγράμματος της Κρατικής τηλεόρασης, Olympic Trophy, πραγματοποίησα το γύρο της Μεσογείου με στόχο την προώθηση των Ολυμπιακών Αγώνων που θα λάμβαναν χώρα στην Αθήνα το 2004. Στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση του πλανήτη εργάστηκα στο γραφείο τύπου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, όπου πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες του ποδοσφαίρου.
Από το 2004 μέχρι και για 14 χρόνια εργαζόμουν στο Αθλητικό Τμήμα της τηλεόρασης (παρουσίαση δελτίων και αθλητικών εκπομπών) και του ραδιόφωνου του ΣΚΑΙ (δημοσιογραφική παραγωγή, μεταδόσεις αγώνων, παρουσίαση εκπομπών, σύνταξη κι εκφώνηση αθλητικών δελτίων). Πλέον ανήκω στο δυναμικό του Epsilon TV.
Τα τελευταία τέσσερα χρόνια φιλοξενεί τις σκέψεις μου και υλοποιεί της ιδέες μου το gazzetta.gr, ενώ παράλληλα έχω τη χαρά να μοιράζομαι τις εικόνες και τις εμπειρίες μου με τους σπουδαστές του ΙΕΚ Όμηρος εδώ και περίπου 8 πανεπιστημιακά έτη. Είμαι απόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης και Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου της Αθήνας, με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο. Μιλάω αγγλικά και γαλλικά.»


">
">
">
">
">
">
">