Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 8/2 η Μαριλού Κατσαφάδου. Η γνωστή ηθοποιός, στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για την απώλεια του Πάνου Νάτση, με την οποίο συμπρωταγωνιστούσαν στην σειρά Σέρρες.

Πριν από μερικές ημέρες η Μαριλού Κατσαφάδου, βρέθηκε ως καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής της ΕΡΤ, Πρωίαν σε είδον, και συζήτησε μαζί με την Τζένη Μελιτά και τον Φώτη Σεργουλόπουλο για την καριέρα της στον χώρο της υποκριτικής αλλά και για τον ηθοποιό (δείτε εδώ τι είπε).

Η συγκινητική εξομολόγηση της Μαριλού Κατσαφάδου για τον Πάνο Νάτση

«Πάντα θα με στενοχωρεί η απώλεια του Πάνου Νάτση, αλλά τώρα πλέον μπορώ να το δω πιο εύκολα. Τον πρώτο καιρό ήταν πολύ δύσκολο για εμένα. Πλέον όταν βλέπω την σειρά δεν εστιάζω στον Πάνο. Προσπαθώ να παρατηρώ εμένα, να βλέπω πώς παίζω, άλλα πράγματα. Πάντα όμως, βλέπω πόσο καλός είναι ο Πάνος σε αυτό, χαίρομαι», είπε η Μαριλού Κατσαφάδου.

Τι ξέρουμε όμως για την Μαριλού Κατσαφάδου;

Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε μιλήσει για την οικογένειά της, το παιδάκι της, αλλά και για τη σχέση της με την πεθερά της Χριστίνα Τσάφου.

«Είναι μεγάλη χαρά και δικαίωση το ότι μετά από τόσα χρόνια μου δίνεται η ευκαιρία να δείξω και να αποδείξω κάποια πράγματα… Δεν ήθελα από μικρή να γίνω ηθοποιός, αλλά δικηγόρος», ανέφερε η ταλαντούχα ηθοποιός.

Ωστόσο, η συζήτηση πέρασε και στην οικογένειά της. Η Μαριλού έχει ένα τελείως καλλιτεχνικό family, αφού γονείς της είναι οι ηθοποιοί Θοδωρής Κατσαφάδος και η Χριστίνα Βαρζοπούλου, ενώ πεθερά της είναι η Χριστίνα Τσάφου.

Αναφέρθηκε, λοιπόν, στη σχέση τους, δηλώνοντας: «Με την πεθερά μου αγαπιόμαστε πολύ. Την γνωρίσω πριν γνωρίσω τον Χρήστο, οπότε για εμένα ήταν η Χριστίνα σαν συνάδελφος. Αφού γνώρισα τον Χρήστο μπήκε ο ρόλος της πεθεράς. Δεν είναι ότι θα με στηρίξει με μια διαφωνία που θα έχω με τον γιο της, αλλά νιώθω ότι έχει το κεφάλι της ήσυχο μ’ εμένα. Ότι το παιδί της που το μεγάλωσε τόσα χρόνια είναι σε καλά χέρια».

Κατσαφάδου σύζυγος

Εκείνη κι ο σύζυγός της Χρήστος Ζαχαριάδης έχουν, μάλιστα, αποκτήσει κι ένα παιδάκι: «Νομίζω με ωρίμασε πάρα πολύ το ότι έγινα μάνα και άνοιξα ένα δικό μου σπίτι με τον άντρα μου. Βοήθησε στο να είμαι καλή μάνα και καλύτερη ηθοποιός».