Η Καίτη Γαρμπή παραχώρησε μια συγκλονιστική συνέντευξη στην εκπομπή «Τετ Α Τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος, όπου αναφέρθηκε στην ένοπλη ληστεία που βίωσε με τον σύζυγό της, Διονύση Σχοινά και τον γιο τους Δημήτρη. Η αγαπημένη τραγουδίστρια έκανε μια αναδρομή σε εκείνες τις δύσκολες στιγμές, εξυμνώντας την ψυχραιμία και τον χειρισμό του συζύγου της.

Η Καίτη Γαρμπή δηλώνει ανοιχτά τον θαυμασμό της στον Διονύση Σχοινά

Η τραγουδίστρια μίλησε για την ισχυρή προσωπικότητα του συζύγου της, αποκαλώντας τον «σύγχρονο ιππότη» που την κάνει να νιώθει βασίλισσα στα 30 χρόνια γάμου τους. «Έχει πολύ ισχυρή προσωπικότητα και αυτό είναι που μας κρατάει». Η σχέση τους παραμένει δυνατή, χάρη στην αλληλοεκτίμηση και την αγάπη που έχουν χτίσει όλα αυτά τα χρόνια.

Δείτε επίσης: Καίτη Γαρμπή & Διονύσης Σχοινάς – 27 χρόνια γάμου: Η πρόταση live στη Ρούλα Κορομηλά και ο σύντομος χωρισμός

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Καίτη Γαρμπή αποκάλυψε πώς ένιωσε βαθύ θαυμασμό για τον Διονύση Σχοινά, καθώς παρέμεινε ψύχραιμος και αντιμετώπισε τους ληστές με ηρεμία. «Εκείνη τη στιγμή το ότι o άντρας μου το χειρίστηκε τόσο σωστά, με έκανε να τον δω στα μάτια μου γίγαντα. Ήταν ψύχραιμος», δήλωσε, αναφέροντας ότι οι δράστες, αν το ήθελαν, θα μπορούσαν να τους είχαν αφαιρέσει τη ζωή.

«Πραγματικά, θα μπορούσαν οι άνθρωποι αυτοί πάνω στην τρέλα τους – δεν τους κόστιζε τίποτα – να ρίξουν τρεις σφαίρες και να μας ξεκάνουν», τόνισε, αναδεικνύοντας έτσι τη σοβαρότητα της κατάστασης και πόσο κοντά στον θάνατο έφτασαν.

Παράλληλα η Καίτη Γαρμπή εξέφρασε την πίστη στη σχέση τους αλλά σημείωσε πως αν ο σύζυγός της βρει άλλη, εκείνη δεν θα του σταθεί εμπόδιο. Αναφερόμενη στο ενδεχόμενο ο Διονύσης να την ενημέρωνε πως είναι ερωτευμένος με άλλη γυναίκα, δήλωσε: «Θεός φυλάξοι, αλλά δεν θα προσπαθούσα ούτε για πέντε λεπτά να του αλλάξω γνώμη».