Η Μαρία Σολωμού, στο νέο της Podcast στο κανάλι της στο Youtube, στο οποίο συνήθως μιλά για πολύ προσωπικά της ζητήματα, αυτή τη φορά έθιξε άλλο ένα θέμα που μέχρι στιγμής δεν είχε μοιραστεί με το κοινό της. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός και youtuber, αποκάλυψε ότι όταν ακόμη ο γιος της, Αλέξανδρος ήταν 6 ετών τον έφερε σε επαφή με έναν νέο της σύντροφο.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτό χρονικά συνέβη λίγο καιρό αφότου είχε πάρει διαζύγιο με τον πατέρα του γιου της, τον Μάριο Αθανασίου. Για όσους δεν γνωρίζουν οι δυο τους διατηρούσαν σχέση πριν από αρκετά χρόνια, ενώ, όταν ήρθε στην ζωή ο γιος τους, αποφάσισαν μετά από λίγο να τραβήξουν χωριστούς δρόμους – δείτε εδώ τι είχε πει ο Μάριος Αθανασίου για τον χωρισμό του από την Μαρία Σολωμού.

Τι αποκάλυψε η Μαρία Σολωμού για τον γιο της
Η Μαρία Σολωμού λοιπόν, σε ένα σημείο εξομολογείται: «Δε θυμάμαι κάτι πιο αγριευτικό από αυτό. Όταν ο γιος μου ήταν έξι; και γνώρισα στα πλαίσια της παρέας, τον τότε φίλο μου. Είχα χωρίσει από τον μπαμπά του. Δύο χρονών χώρισα με τον μπαμπά του, και πέντε όταν γνώρισε τον καινούργιο μου σύντροφο τότε. Πέντε χρονών. Δεν το ήξερε.
Οπότε βγαίναμε τις Κυριακές που βγαίναμε κάθε Κυριακή όλοι που είχαμε τα παιδάκια μας και τα πηγαίναμε να παίξουνε να ράνουμε. Και μαζευόντουσαν διάφοροι φίλοι καμία 15αρια. Μέσα σε αυτούς έβαλα και τον φίλο μου. Πως γίνεται ρε παιδί μου, από όλο τον κόσμο που χαιρέταγε ο Αλέξανδρος, τον “καρφώνει”. Και δεν τον κάρφωνε τύπου, “ποιός είναι αυτός ο καινούργιος” γιατί έχουμε φέρει πολλές φορές καινούργιο άνθρωπο στην παρέα.
Διαβάστε επίσης: Μαρία Σολωμού – «Είχα χωρίσει και πήγα τον γιο μου στον παιδοψυχολόγο και…»

Και πήγε ο άλλος “Αλέξανδρε, χαίρω πολύ”. Δε θα ξεχάσω ποτέ αυτό το ύφος. Μας κόπηκαν τα πόδια. Ίδρυσε ο άλλος. Στην πορεία τσούκου τσούκου, παιδιά δεν είναι ηλίθια, και ειδικά εκεί, κάτω των επτά που λες ότι δε καταλαβαίνει γιατί είναι μικρό, κοιτάει μέσα στον εγκέφαλό σου. Τα παιδιά διαβάζουν τον εγκέφαλο σου, το νιώθεις αυτό το πράγμα, γιατί λειτουργούν το ασυνείδητο και μετά λειτουργούν με το συνειδητό» είπε η Μαρία Σολωμού μεταξύ άλλων.


">
">
">
">
">
">
">