Ο Δημήτρης Πανόπουλος μίλησε στο «Breakfast@Star» και τη Λιλή Πυράκη για τη σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού. Ο δημοσιογράφος θέλησε να βάλει τέλος στη δημόσια συζήτηση γύρω από το ζήτημα, αφήνοντας να εννοηθεί πως έχει κουραστεί από τη συνεχή ανακύκλωση του θέματος.

«Ελπίζω να μην έχω προκαλέσει εγώ το γεγονός ότι συζητιέμαι πολύ. Δεν με στεναχωρεί, καλό είναι οι άνθρωποι να έχουν την άποψή τους ελεύθερα και αν κάτι είναι καλοπροαίρετα το λαμβάνω υπόψη μου. Αν έχει κακεντρέχεια, κλείνω τα αυτιά μου», είπε αρχικά ο Δημήτρης Πανόπουλος.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Πανόπουλος: «Αν η Γερμανού αποδειχθεί στο τέλος της σεζόν Terminator θα πω I’ll be back»

Τι ανέφερε ο Δημήτρης Πανόπουλος για τη Ναταλία Γερμανού και τον ανταγωνισμό

Όταν η κουβέντα έφτασε στη Ναταλία Γερμανού, ο Δημήτρης Πανόπουλος ήταν σαφής: «Το θέμα με τη Ναταλία Γερμανού το έχουμε χιλιοαναλύσει, οπότε έχω στερέψει από λόγια, δεν έχω κάτι άλλο να πω για το θέμα. Εξαντλήθηκα. Μπαίνω σε μια διαδικασία, στην οποία αν θέλω να απαντήσω από ευγένεια, θα δώσω πάλι τροφή για σχόλια, οπότε έχω αποφασίσει να μην δώσω άλλη έκταση».

Όσο για τον τηλεοπτικό ανταγωνισμό, ο Δημήτρης Πανόπουλος δεν δίστασε να παραδεχθεί πως το Σαββατοκύριακο τα απογεύματα είναι «φωτιά»: «Πάντα θα είσαι με κάποιον απέναντι και για εμένα είναι μόνο καλό το να έχεις καλούς επαγγελματίες και δυνατές εκπομπές απέναντί σου. Αν μπεις στον αγώνα φοβούμενος την ήττα, καλύτερα να μην παίξεις καν».

Και πρόσθεσε: «Δεν είναι μόνο η Ναταλία Γερμανού απέναντί μου, είναι η εκπομπή της Γιάμαλη στο MEGA, ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα, οι ταινίες που είναι μεγάλος εχθρός και το “Others” που είναι εχθρός όλων μας».