Σε μια από τις πιο φορτισμένες αναρτήσεις της προχώρησε η Ζήνα Κουτσελίνη, ανήμερα των γενεθλίων της, επιλέγοντας να τιμήσει τη μνήμη του αδερφού της Αλέξανδρου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2014.
Η γνωστή παρουσιάστρια έχει μιλήσει για αυτή την απώλεια στο παρελθόν, και για τη μάχη του με το αλκοόλ, λέγοντας πως: «Τον αδερφό μου τον βοήθησα όσο μπορούσα και ήμουν δίπλα του μέχρι το τέλος. Νομίζω ότι στη δική μου την περίπτωση, το κακό είναι ότι και ο μπαμπάς και ο αδερφός πέθαναν από το αλκοόλ. Εγώ σώθηκα. Νιώθω ότι οι άνθρωποι που είναι αλκοολικοί, δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό που τους λες, είναι από αγάπη. Έβλεπα τον αδερφό μου που ερχόταν σε μια καφετέρια να πιούμε καφέ και τρίκλιζε. Τι διάλογο να κάνεις;».

Η ανάρτηση που έκανε η Ζήνα Κουτσελίνη
Με αφορμή τα γενέθλιά τους, η Ζήνα Κουτσελίνη μοιράστηκε τα συναισθήματά της μαζί με σπάνιο φωτογραφικό υλικό από τη ζωή τους μαζί, καθώς οι δυο τους είχαν γεννηθεί την ίδια ημερομηνία, με διαφορά 12 ετών.

«Αλεκάκι μου δεν είσαι πια εδώ αλλά όπως και κάθε μέρα είσαι στη σκέψη μου. Είσαι στα «πάρτι» του μυαλού μου, στο ζειμπέκικο της ψυχής μου. Δεν το χορεύει κανείς όπως εσύ! Εσύ έπεφτες κάτω και άγγιζες τον πάτο και με ένα ξεγλίστρημα, με ένα δρασκέλισμα έφτανες στον ουρανό χωρίς ανάσα. Είχε γοητεία η άνοδος σου στον ουρανό! Όπως και τώρα… Ο δικός σου παράδεισος έχει χορό, αγάπη, σεβασμό», έγραψε η Ζήνα Κουτσελίνη.
Για να συμπληρώσει: «Δεν ξέρω πως είναι εκεί πάνω… αλλά εδώ ακόμη τραντάζεται η γη από τα χορευτικά σου πατήματα, αυτά παραμένουν αιώνια. Αδερφέ μου αν και δεν πίνω σήμερα θα πιω στην υγειά μας! Γεννηθήκαμε και οι δύο 21 Απριλίου -με 12 χρόνια διαφορά. Στην τελευταία φωτογραφία είναι η ψυχή του, τα χρώματα, οι δικές του Απόκριες-χωρίς να είναι-! Ήταν πάντα έτσι».






">
">
">
">
">
">
">